Neler Yeni

Samsung s24 fe alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali yılmaz
Arkadaşlar genelde whatsapp,ınstagram ve internette takılıyorum aradada pubg falan oynuyorum sizce bu cihaz işimi görürmü yoksa alternatif leri varmıdır ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,903
İsim
Emre siyah
iş görür iyi cihaz

MoonWalk

80+ Bronze
hocam oynadığım zamanlar baya bi fazla oynuyorum
3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.
poco x 7 pro alternatifi olabilirmi

MoonWalk

80+ Bronze
poco x 7 pro alternatifi olabilirmi
Şebeke sorunu olduğu yazıldı birçok yerde, birisi aradığı zaman ulaşamayabiliyor. Herkesde olmuyor, olanlar belirtmiş. Bu sorun olmazsa alternatif olabilir bu kullanıma.

(Ve alırsanız güncellemeyin tabii ki, güncelleme sorunu hâlen devam ediyor bu cihazlarda. Cihazı güncelleyince komple daha geriye gidiyorsunuz. Cihazın baz geldiği sürümde kalması gerek, sorun oluşturmaz, güncel olmaması daha iyidir Xiaomi Redmi ve POCO X'lerin. Özellikle performansı, sıcaklığı, pil ömrü daha kötüye gidebilir. Tam tersi de olabilir ancak bu ihtimal daha yüksek, genel olarak bu şekilde.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,124
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Celal Smyrna
s24fe isinan bir cihaz. dogrudan pubg icin mantikli olmayabilir, anlik droplar yiyebilirsin.

Top Bottom