Ejderha12213
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Arkadaşlar genelde whatsapp,ınstagram ve internette takılıyorum aradada pubg falan oynuyorum sizce bu cihaz işimi görürmü yoksa alternatif leri varmıdır ?
hocam oynadığım zamanlar baya bi fazla oynuyorumPUBG Mobile uzun süreli ve çok oynanmıyorsa alınabilir.
3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.hocam oynadığım zamanlar baya bi fazla oynuyorum
poco x 7 pro alternatifi olabilirmi3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.
Şebeke sorunu olduğu yazıldı birçok yerde, birisi aradığı zaman ulaşamayabiliyor. Herkesde olmuyor, olanlar belirtmiş. Bu sorun olmazsa alternatif olabilir bu kullanıma.poco x 7 pro alternatifi olabilirmi
Olamaz. S24 FE daha güçlü. Ayrıca Xiaomi'nin işletim sistemi rezalet haberiniz olsunpoco x 7 pro alternatifi olabilirmi