Samsung s24 fe alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar genelde whatsapp,ınstagram ve internette takılıyorum aradada pubg falan oynuyorum sizce bu cihaz işimi görürmü yoksa alternatif leri varmıdır ?

iş görür iyi cihaz

hocam oynadığım zamanlar baya bi fazla oynuyorum
3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.

3-4 saat oynamada sıcaklık diğer modellere göre daha fazla hissedilebilir, performansı daha fazla kısabilir. Ana kamera dışında fazla kamera kullanımı yoksa ve oyun kullanımı ağır basıyorsa (bütçe de yeterliyse) 200 Pro alternatif. Sıcaklık konusu sorun değilse S24 FE sorun çıkartmayacaktır.
poco x 7 pro alternatifi olabilirmi

poco x 7 pro alternatifi olabilirmi
Şebeke sorunu olduğu yazıldı birçok yerde, birisi aradığı zaman ulaşamayabiliyor. Herkesde olmuyor, olanlar belirtmiş. Bu sorun olmazsa alternatif olabilir bu kullanıma.

(Ve alırsanız güncellemeyin tabii ki, güncelleme sorunu hâlen devam ediyor bu cihazlarda. Cihazı güncelleyince komple daha geriye gidiyorsunuz. Cihazın baz geldiği sürümde kalması gerek, sorun oluşturmaz, güncel olmaması daha iyidir Xiaomi Redmi ve POCO X'lerin. Özellikle performansı, sıcaklığı, pil ömrü daha kötüye gidebilir. Tam tersi de olabilir ancak bu ihtimal daha yüksek, genel olarak bu şekilde.)

s24fe isinan bir cihaz. dogrudan pubg icin mantikli olmayabilir, anlik droplar yiyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,625
Üyeler
174,405
Son üye
Miraç ali
Geri