normal standart orjinal samsungun sattığı adaptör yok mu
Evet hocam stok olunca ekliyorlar buraya.Alıntıyı görüntüle
bu kısımda adaptör göremedim bitmişmi
bekleyeyim mi sizce arkadaşım da alacak 2 adetEvet hocam stok olunca ekliyorlar buraya.
Bazen geliyor stokAlıntıyı görüntüle
bu kısımda adaptör göremedim bitmişmi
Evet hocam stok olunca ekliyorlar buraya.
oha 25.500 tl ye hemde telefon 256 gb mı?Bazen geliyor stok
Evet ama insanın aklı ile alay eder gib iindirim yapıyorlar. Bende uğraşmak istemedim direkt sahibinden den aldım.oha 25.500 tl ye hemde telefon 256 gb mı?
harbidenEvet ama insanın aklı ile alay eder gib iindirim yapıyorlar. Bende uğraşmak istemedim direkt sahibinden den aldım.
Ne bekleyeceğim bunları bende gidip aldım işte sdgfsdfsdfharbidenbiraz bekliyeyim görürsem çekerim direk valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
canlı desteğe bağlanıp sordum
128Gb zaten amazon'da vs indirim ile samsung tr garantili bulunuyor 25k dan daha ucuza. Diğer indirimde 256gb veriyorlardı.Sepette 24999 kampanyası var
![]()
Galaxy S24 FE | Samsung Türkiye
Galaxy S24 FE'yi şimdi 2.000 TL ek takas desteği fırsatı ile alın veya Galaxy Watch FE'ye 7.999 TL yerine sadece 2.999 TL'ye sahip olun!www.samsung.com
Doğru varmış 23.700'e bileNe bekleyeceğim bunları bende gidip aldım işte sdgfsdfsdf
Mesaj otomatik birleştirildi:
128Gb zaten amazon'da vs indirim ile samsung tr garantili bulunuyor 25k dan daha ucuza. Diğer indirimde 256gb veriyorlardı.
Şu an en uygun trendyol. Bende güvenemedim hepsiburada daha mantıklı geldi birde 23.5k ya düşüyordu zaten gri rengi onu aldım. Siyah hepsiburada da daha pahalıya geliyor. Trendyolda aynı para.Doğru varmış 23.700'e bile
https://www.trendyol.com/samsung/ga...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
bu kampanya satılmaz kendileri diğer sitelerde daha ucuza satıyorSepette 24999 kampanyası var
![]()
Galaxy S24 FE | Samsung Türkiye
Galaxy S24 FE'yi şimdi 2.000 TL ek takas desteği fırsatı ile alın veya Galaxy Watch FE'ye 7.999 TL yerine sadece 2.999 TL'ye sahip olun!www.samsung.com
adaptör kulaklık kampanyasını boşverip alasım var ama 256 gb olması çok cezbediyoŞu an en uygun trendyol. Bende güvenemedim hepsiburada daha mantıklı geldi birde 23.5k ya düşüyordu zaten gri rengi onu aldım. Siyah hepsiburada da daha pahalıya geliyor. Trendyolda aynı para.