Samsung s24 fe vs iphone 13

Samsung s24 fe ile iphone 13 arasinsa kaldim hangisini alayim
S24fe kullanıyorum yaklaşık 8 aydır kamera konusunda kişisel tercih ip 13 ile kıyasla bana daha iyi geliyor bazı kişiler için tam tersi ama geri kalan her alanda 3 5 gömlek daha iyi s24fe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

exynoslar çıktığından beri mimli. ısınma sorunları, şarj sorunları, oyun performansı düşük. samsung alırken snapdragonlu almak önemli
Mimli olduğu gelişmediğini göstermez oyunlardaki performansı yeterli ki ip13 den net daha iyi ısınmada çok uzun süreler oynamıyorsan normal bir ısınması var

S24 FE'nin Exynos 2400e'si hakkında burada yazılanlar muhtemelen tam olarak bilgilendirmeyecek, internetten kullanıcı deneyimlerine veya işlemci testlerine bakmak daha iyi olur.

S24 FE'nin Exynos 2400e'si hakkında burada yazılanlar muhtemelen tam olarak bilgilendirmeyecek, internetten kullanıcı deneyimlerine veya işlemci testlerine bakmak daha iyi olur.
Performans olarak cidden amiral gemisi olduğunu hissettiriyor ısınma işide çok uzun süre oyun oynarsak elde hissettircek kadar ısınıyo şarjda oynarsan acayip ısınıyor 8 aylık kullanıcıyım

iPhone 13 exynos çöpünü tokat manyağı yapar, tabii ki de iPhone 13.
başka konuda iphone 16e tavsiye ettiğinizi gördüğümden beri ciddiye alasım gelmiyo hocam sizin iphone önerilerinizi

Performans olarak cidden amiral gemisi olduğunu hissettiriyor ısınma işide çok uzun süre oyun oynarsak elde hissettircek kadar ısınıyo şarjda oynarsan acayip ısınıyor 8 aylık kullanıcıyım
Günlük kullanımda, YouTube'da video izlerken veya diğer sosyal medya uygulamalarında içerik tüketirken nasıl?

S24 FE

S24 fe nin bataryası kötü diyorlar doğrumudur

Geri