Samsung s24 ultra imei

s24 fe nin alttaki kalın çerçeve rahatsız etmiyorsa onu al yd telefon sıkıntı, mi 14t pro imei kayıtlı kullanıyordum iyzico uygulamasında kimlik doğrulamıyordu muhtemelen kayıtlı olduğu için, sattım kurtuldum.

Iphone 8 ay mantıklı mı dicemde o da ugrastirici
iphone'de wifi ile şebeke özelliği baya iş görüyor sadece mobil wifi cihazı alıyorsun ikinci el gayet uygun fiyat birde hattın kopyasını çıkarıyorsun ona takıp kullanıyorsun ama sadece turkcellde düzgün çalışıyor galiba daha detaylı ve ya doğrusunu bilen anlatsa iyi olur

s24 fe nin alttaki kalın çerçeve rahatsız etmiyorsa onu al yd telefon sıkıntı, mi 14t pro imei kayıtlı kullanıyordum iyzico uygulamasında kimlik doğrulamıyordu muhtemelen kayıtlı olduğu için, sattım kurtuldum.
Hocam aynısı kardeşimde var böyle bir sorun yaşamadık sizin uygulama veya imei işleminde sorun olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce s23 ultra mı yd yoksa sıfır s24fe mi
S24F alın daha yeni bir cihaz

iphone'de wifi ile şebeke özelliği baya iş görüyor sadece mobil wifi cihazı alıyorsun ikinci el gayet uygun fiyat birde hattın kopyasını çıkarıyorsun ona takıp kullanıyorsun ama sadece turkcellde düzgün çalışıyor galiba daha detaylı ve ya doğrusunu bilen anlatsa iyi olur
Ben ogrenciyim fiyat farkıda epey yüksek bunla ilgili detaylı konuları var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri