Samsung S24 Ultra mı, S25 Plus mı? Kararsız Kaldım

kronzy

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar,
Yeni bir telefon alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım: Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S25 Plus.

S24 Ultra kamera ve ekran olarak çok güçlü duruyor ama biraz büyük ve ağır. S25 Plus ise daha kompakt, yeni nesil işlemcisiyle daha güncel bir model. Ancak kamerası biraz daha zayıf gibi.

50-60 bin TL bandında almayı düşünüyorum, bu bütçeye en mantıklı tercih sizce hangisi?
Kullanıcı deneyimi, uzun vadede performans, pil ömrü ve yazılım desteği gibi konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler 🙏

Selamlar,
Yeni bir telefon alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım: Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S25 Plus.

S24 Ultra kamera ve ekran olarak çok güçlü duruyor ama biraz büyük ve ağır. S25 Plus ise daha kompakt, yeni nesil işlemcisiyle daha güncel bir model. Ancak kamerası biraz daha zayıf gibi.

50-60 bin TL bandında almayı düşünüyorum, bu bütçeye en mantıklı tercih sizce hangisi?
Kullanıcı deneyimi, uzun vadede performans, pil ömrü ve yazılım desteği gibi konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler 🙏
Zoom hariç kamerada fark yok bu arada tüm samsung serisini kullanmış biri olarak söylüyorum pil performansı olarak ikisinide beğenmedim bekleneni vermedi iphone 16 öneririm samsung almak istiyorsan s25 plus al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri