Samsung S25 vs Xiaomi Mi15

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar küçük kompakt bir telefon istiyorum. Önceliğim batarya ve kamera hangi telefonu sebebiyle tavsiye edersiniz teşekkürler

Xiaomi kullanıcıları için Xiaomi ürünleri kullanılabilir oluyor çoğunlukla ancak diğer markaları kullananlar pek ısınamıyor. S25, gerçek dünya testleriyle beraber alınabilir bir model. Kağıt üstü verileri gerçek testlerde ne denli verdiği de önemli.

Her türlü kullanabilirim sadece almisken en f/p ürünü almak istiyorum

Merhabalar küçük kompakt bir telefon istiyorum. Önceliğim batarya ve kamera hangi telefonu sebebiyle tavsiye edersiniz teşekkürler
Batarya hızlı şarj ve kamera yönünden xiaomi 15 çok daha iyi cihaz. Lakin kompakt telefon istiyosam samsung alırdım. Hem çok daha ince daha hafif daha kibar. Ayrıca yazılım konusunda kafam rahat olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım xiaomi 12 bit ekran kullanıyomuş. Renk ve parlaklık açısından daha çok tatmin edecektir ama bu samsungun ekranı kötü demek değil. Kamera yönünde xiaomi bariz önde. Ayrıca xiaomide ufs4.0 depolama varmış. Uygulamalar biraz daha hızlı açılır. 50bin bütçede alınan her telefon tatmin eder zaten

Son düzenleme:
Batarya hızlı şarj ve kamera yönünden xiaomi 15 çok daha iyi cihaz. Lakin kompakt telefon istiyosam samsung alırdım. Hem çok daha ince daha hafif daha kibar. Ayrıca yazılım konusunda kafam rahat olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım xiaomi 12 bit ekran kullanıyomuş. Renk ve parlaklık açısından daha çok tatmin edecektir ama bu samsungun ekranı kötü demek değil. Kamera yönünde xiaomi bariz önde. Ayrıca xiaomide ufs4.0 depolama varmış. Uygulamalar biraz daha hızlı açılır. 50bin bütçede alınan her telefon tatmin eder zaten
Karşılaşma videolarini izlerken şöyle bir görüntü ile karşılaştım aklımı karistirmaya başladı. Portre videodaki sonuç..

Ekler

• 1000068000.webp
    1000068000.webp
    71.1 KB · Hit: 35
  • 1000067999.webp
    1000067999.webp
    142.9 KB · Hit: 35
S25 biraz daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular