cgtygencoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar küçük kompakt bir telefon istiyorum. Önceliğim batarya ve kamera hangi telefonu sebebiyle tavsiye edersiniz teşekkürler
Her türlü kullanabilirim sadece almisken en f/p ürünü almak istiyorum
Batarya hızlı şarj ve kamera yönünden xiaomi 15 çok daha iyi cihaz. Lakin kompakt telefon istiyosam samsung alırdım. Hem çok daha ince daha hafif daha kibar. Ayrıca yazılım konusunda kafam rahat olurMerhabalar küçük kompakt bir telefon istiyorum. Önceliğim batarya ve kamera hangi telefonu sebebiyle tavsiye edersiniz teşekkürler
Karşılaşma videolarini izlerken şöyle bir görüntü ile karşılaştım aklımı karistirmaya başladı. Portre videodaki sonuç..Batarya hızlı şarj ve kamera yönünden xiaomi 15 çok daha iyi cihaz. Lakin kompakt telefon istiyosam samsung alırdım. Hem çok daha ince daha hafif daha kibar. Ayrıca yazılım konusunda kafam rahat olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi baktım xiaomi 12 bit ekran kullanıyomuş. Renk ve parlaklık açısından daha çok tatmin edecektir ama bu samsungun ekranı kötü demek değil. Kamera yönünde xiaomi bariz önde. Ayrıca xiaomide ufs4.0 depolama varmış. Uygulamalar biraz daha hızlı açılır. 50bin bütçede alınan her telefon tatmin eder zaten
Diğer karşılaştırma videolarında da durum aynı mıKarşılaşma videolarini izlerken şöyle bir görüntü ile karşılaştım aklımı karistirmaya başladı. Portre videodaki sonuç..
Sebebi ile açıklar mısınız ?S25 biraz daha iyi
Çok video yok ama diğer videolarda böyle gormedimDiğer karşılaştırma videolarında da durum aynı mı