Samsung sayfasından m34

Vergi indirimi için 2. Imei yerine telefon kutusundakini yazın demişlerdi. Faturadaki imei ve telefon kutusundaki farklı mı ? Siz başvururken 2. imei yerine ne yazacaksınız?
Ben gsb yi aradığımda tek IMEI nin faturada olması yeterli diğerini kutu üzerinden yada telefondan girmeniz yeterli dendi bende öyle yapacağım. Tek sorunum seri no olarak belirtilmiş olması sorun teşkil eder mi? Bunu da bilmiyorum. Gsb ye sorsam anlayacaklarını da sanmıyorum.

Ben gsb yi aradığımda tek IMEI nin faturada olması yeterli diğerini kutu üzerinden yada telefondan girmeniz yeterli dendi bende öyle yapacağım. Tek sorunum seri no olarak belirtilmiş olması sorun teşkil eder mi? Bunu da bilmiyorum. Gsb ye sorsam anlayacaklarını da sanmıyorum.
Ben sorun olacağını sanmıyorum ama faturadaki imei ile telefonun kutusundaki imei aynı ise ne olur acaba? Sizinki farklı mı?

Ben sorun olacağını sanmıyorum ama faturadaki imei ile telefonun kutusundaki imei aynı ise ne olur acaba? Sizinki farklı mı?
Aynı ama seri no: diye belirtilmiş sonuçta
Post automatically merged:

GSB ile bu konuyu konuştum yeterli bir bilgiye sahipler mi bilmiyorum ama IMEI no olarak belirtilmeli dediler.

Son düzenleme:
Geri