Neler Yeni

Samsung smart tag kullanışlı mı ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Mert
Kaç kişide samsung telefon ve o uygulamanın indirili olacakta o kişiye denk gelecekte
Zor iş.
Hocam yanlış biliyorsunuz uygulama sadece alan kişi indiriyor başkalarında Samsung telefonları yanından geçince etkileşime geçiyor sinyal yoluyla başkasının indirmesine gerek yok

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam yanlış biliyorsunuz uygulama sadece alan kişi indiriyor başkalarında Samsung telefonları yanından geçince etkileşime geçiyor sinyal yoluyla başkasının indirmesine gerek yok
Uygulamaya gerek var hocam.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Mert
adam kasayı alıp eve götürdükten sonra o evde samsung telefon yoksa bir işe yaramaz :D ayrıca kasanın neresine saklayacaksın pcden anlayan adam tekte bulur onu.Hadi bulmasa parçasını felan satar bir işe yaramaz.Laptop olsa neyse
Dostum kasam xpg invader oyuncu kasası şöyle diyim bu link bıraktığım kasa benim kasamjn yanında gözle görülür ciddi genişlik ve boy farkı var saklamaya yer çok

Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamaya gerek var hocam.
Bir kaç kişide izledim alan kişi sadece alan kişi ıygulama indiriyor onun dışında apple nin bir ürünü var sadece apple telefon yanında geçmesi yeterli oluyor Samsung ta aynı sistem telefon geçmesi yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ne işe yarıyor bu
Önemli bir eşyan varsa onun yerini kaybedersen bulmana yardımcı oluyor anahtarlık araba hayvan gibi

Son düzenleme:

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Hangi modeli alacağına bağlı. Düz SmartTag Bluetooth ile çalışıyor, Bluetooth bağlantısı koptuğu an hiçbir halta yaramıyor. Odamda anahtarı kaybedersem öttürüyorum, tek işi bu. Paraya kıyıp SmartTag Plus alırsan, yakınınca Samsung cihaz olmak şartıyla cihazlar üzerinden GPRS bilgisi gönderiyor ve anlık takip edebiliyorsun. Ama bilgisayar kasası için iki ürün de mantıksız bilgin olsun.

mert066

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
mert
Kanka ankaradayım 500mtlik yolda 3 kere konum bildirimi geldi sen bilirsin

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Merhaba konuyu hortlatiyorum ama konum göndermesi için illa samsung mu olmali başka bir marka telefonun Bluetooth ile konum göndermiyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,498
Üyeler
163,506
Son üye
miracunal
Top Bottom