Neler Yeni

Samsung Tab E Bozuldu 750 Tl diyorlar ne yapmalıyım

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Ekran bildiğiniz açılınca kayıyor sizce yazılımsal bi hatamı yoksa tablet bazen geriliyordu veya aldığı darbelerden de olabilirmi ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
En son tablet fiyatlarına baktığımda yıl 2018 di şimdiki fiyatlara bakayım dedim :rolleyes:

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son tablet fiyatlarına baktığımda yıl 2018 di şimdiki fiyatlara bakayım dedim :rolleyes:
2018 de falan aldım bende yılbaşında 799 liraydı şimdi bi bozulma var açınca ekran kullanılmıyor 1 yıldır kullanmıyorum

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

java

80+ Bronze
normal bence almak yerine bütçenizi artırıp daha iyi bir tablet alın o tabletlerin ömrü bitecek bitti bile

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o fiyat ne oyle dolap uygulamasinda ikinci el 2gb ramli tablet alirsin. yaptirmayin yedek parca olarak satin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
o fiyat ne oyle dolap uygulamasinda ikinci el 2gb ramli tablet alirsin. yaptirmayin yedek parca olarak satin
2 Yıldır kullanıyom zaten yeterli bir süre tablet için ama aga yaptırabilirsek yapan kişilerden birine vercez

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Evet sevis 750 TL istiyor bizde vermedik çok saçma 800 liraya aldık 2 yıldır kullanıyordum
bir bilirkişi atanmasının isteyin mahallenizin tüketici hakem heyetleri tarafından parça fiyatının ne kadar tutacağını sorun o bir değer söyleyecektir ondan fazla söylerse şikayet hakkı doğar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir bilirkişi atanmasının isteyin mahallenizin tüketici hakem heyetleri tarafından parça fiyatının ne kadar tutacağını sorun o bir değer söyleyecektir ondan fazla söylerse şikayet hakkı doğar
eğer teknik servisse klasik mahalle bilgisayarcısı ise şikayet edemezsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

eğer teknik servisse klasik mahalle bilgisayarcısı ise şikayet edemezsin
Onu yapmakla uğraşmazlar cidden işini bilen bi bilgisayarcı tabletciye götürücez neyse bakıcaklar gene çok çıkarsa yapıtrmıycaz

V
Ekran bildiğiniz açılınca kayıyor sizce yazılımsal bi hatamı yoksa tablet bazen geriliyordu veya aldığı darbelerden de olabilirmi ?
Başka fikri olan yokmu

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onu yapmakla uğraşmazlar cidden işini bilen bi bilgisayarcı tabletciye götürücez neyse bakıcaklar gene çok çıkarsa yapıtrmıycaz

V

Başka fikri olan yokmu
tab e 9.6 t560 mi model? gittigidiyorda 314tl tabi piyasadaki ekranlar cin mali genelde satin alip kendinizde takabilirsiniz internette video izleyin nasil yapilagi vardir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,093
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom