Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Tab S9 19.999 TL

Son düzenleme:
Android'de yazılım olarak kesinlikle Samsung ile yarışamaz diğer firmalar ben onu anladım. Yıllardır tablet üretmelerinin verdiği tecrübe çok başka.
Son iki yıldır iyi seviye geldiler daha önce berbattı
üst seviye modellerde 500 nit altı tablet hiç de iyi bir şey değil dışarıda gündüz vakti kullanımda sıkıntı olur

Samsung s10 ultra bir cihazın ne delta e si nede parlaklığı normal değil

tab s10 ultra Delta E = 2,6 600 nit

1746306775352.webp

Apple iPad Pro 13 2024 Delta E = 1 1000 nit
1746306910519.webp

Huawei MatePad Pro 13.2 Delta E = 0,9 800 nit
1746307050653.webp

Son düzenleme:
S10+ aldım geçen hafta 25bine amazondan bambaşka bir tablet ipad pro dışında rakibi olduğunu düşünmüyorum şimdi sıra telefonda ama acelem yok s25 edge bekleyeceğim

S9 Ultra
Sen bu şekilde hesap yapmaya devam et S9 Ultra & S9 farklı cihazlar olduğunu ne zaman öğreneceksin
Bir de hesap makinesi ile hesap yapıyorsun dostum sen tablette en ucuz en kötü ekranı kullan senin için farketmez

Honor Magic Pad 2, samsung s9 ultranın ekranından daha iyi olduğunu öğrendik
Esas bilgisi olmayanın Fikri olurmuş tab s10 Plus'ta subpixel dizilimi daha farklı bunu bilmeden de yorum yapıyorsun rg bg subpixel dizilimi var o tablette
öğren de gel çok bilmiş gibi buraya yazmakla olmuyor o iş.
yanlış örnek veriyorsun tab s9da rgb subpixel dizilimi var
şu kör kütük teknik özellik karşılaştırma huyundan da vazgeç komik duruyorsun

Arkadaşlar, bence 20.000 TL'yi gözden çıkardıysanız kesinlikle Tab S10+ tablete bakmalısınız. Ben Tab S9 aldım ancak küçük ekran sevmemden ve Samsung’un düz S10 çıkarmamasından kaynaklı. Yoksa 5.000 TL daha ekleyip hem daha büyük batarya, hem daha iyi işlemci, hem güncelleme desteği, hem 12 GB RAM, hem 256 GB depolama, ekran yansımasını engelleme koruması falan… Yani inanılmaz iyi. Vereceğiniz en iyi 5.000 TL olacağını düşünüyorum. Bir de büyük ekran işinize geliyorsa, tadından yenmez. Not: Tab S10+ modelini arkadaşlarımdan deneyimledim ve bu yazdıklarımı onların yorumlarına dayanarak paylaşıyorum. Cihazın kronik bir sorunu var mı bilemem, ancak aylardır kullanıyorlar ve oldukça memnunlar.

Esas bilgisi olmayanın Fikri olurmuş tab s10 Plus'ta subpixel dizilimi daha farklı bunu bilmeden de yorum yapıyorsun rg bg subpixel dizilimi var o tablette
öğren de gel çok bilmiş gibi buraya yazmakla olmuyor o iş.
yanlış örnek veriyorsun tab s9da rgb subpixel dizilimi var
şu kör kütük teknik özellik karşılaştırma huyundan da vazgeç komik duruyorsun

KÖTÜ EKRANI SAVUNMAKTA MODA OLDU rg bg OLUNCA İYİ Mİ OLUYOR AKSİNE DAHA KÖTÜ EKRAN İPAD PARASI YETMEMİŞ RG BG ALMAYA

DELTA E VE PARLAKLIĞA BAKILIR CANLI OLARAK ELİNE ALDIĞINDA BU FARKI GÖRÜRSÜN 500 NİT ALTI EKRANI DIŞARIDA GÜNDÜZ VAKTİ GÖRMEN ÇOK ZOR

1746356759837.webp

KÖTÜ EKRANI SAVUNMAKTA MODA OLDU rg bg OLUNCA İYİ Mİ OLUYOR AKSİNE DAHA KÖTÜ EKRAN İPAD PARASI YETMEMİŞ RG BG ALMAYA

DELTA E VE PARLAKLIĞA BAKILIR CANLI OLARAK ELİNE ALDIĞINDA BU FARKI GÖRÜRSÜN 500 NİT ALTI EKRANI DIŞARIDA GÜNDÜZ VAKTİ GÖRMEN ÇOK ZOR

Alıntıyı görüntüle
tab s9 da s9 ultra da rgb ekran dizilimine sahip aynı panel kullanıyorlar sen gitmişsin başka panele sahip tabletten örnek veriyorsun diyorum yanlış örnek veriyorsun diye ama bakıyorum ki dik kafalılığından ödün vermiyorsun

windows tablet yapıyordu eksiden samsung şimdi 10 yıllık cihazlara 10k paralar veriyorum 4gb ramli olanlara bide. niye yenisi üretilmiyor aklım almıyor. sadece softwareden dolayı alamıyorum

Geri