Apple kazıkçı bir firma çünkü. Ayrıca Wi-Fi 6E desteği, BT 5.3 vs. bile yok. Android cihazlar donanım olarak Apple'dan hep iyiydi ve hâlâ öyle.Hocam bir fark buldum iPad mini 6. Nesil 60hz ama S9 120hz
SoC'dan bahsetmiyorum. Donanımı kötü SoC dışında S9 serisinden. Uçurum fark var.
15 yok mu?
Ona Windows 11 bile kuruluyor UEFI olduğu için Android'i silip ya da dual boot ile. Apple'da yapamazsın bunu mesela.Kararsızım biraz düşünmem lazım s9 mantikli geliyor
APK FOREVER!!!!!Ona Windows 11 bile kuruluyor UEFI olduğu için Android'i silip ya da dual boot ile. Apple'da yapamazsın bunu mesela.
a15 ile snapdragon gen2 neredeyse denklerApple kazıkçı bir firma çünkü. Ayrıca Wi-Fi 6E desteği, BT 5.3 vs. bile yok. Android cihazlar donanım olarak Apple'dan hep iyiydi ve hâlâ öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SoC'dan bahsetmiyorum. Donanımı kötü SoC dışında S9 serisinden. Uçurum fark var.
çünkü 60 hzHocalarım iPad mini gfx Bench Manhattan dan 60 fps almış ama s8 91 FPS almış
APK FOREVER!!!!!
Mini 6 hep 60 FPS te kalacak. Eğer 120 FPS oynamak istiyorsan güçlü bir 120hz tablet alman gerekecek. (3.2 güncellemesi ile geliyor)Kararsızım biraz düşünmem lazım s9 mantikli geliyor
Fikirlerimiz aynı bende bu fiyat bandında s9 daha mantıklı ama arkadaş apple tercih etmek isterse mini 6 da kötü değilOna Windows 11 bile kuruluyor UEFI olduğu için Android'i silip ya da dual boot ile. Apple'da yapamazsın bunu mesela.
Mesela Apple'da 5.5G ve Wi-Fi 7 olan bir ürün yok hâlâ. Samsung'da var ama (S24 Ultra gibi).Hocalarım iPad mini gfx Bench Manhattan dan 60 fps almış ama s8 91 FPS almış
APK FOREVER!!!!!
Duyduğuma göre 5G cihazları 6G çıkıncaOna Windows 11 bile kuruluyor UEFI olduğu için Android'i silip ya da dual boot ile. Apple'da yapamazsın bunu mesela.
Aklımda şey var hani bilgisayar x oyununun y ayarında 259 fps versin. Ama monitör 144hz. Eğer böyleyse iPad de sınırlandırma mı var? (Anlamadığımdan)a15 ile snapdragon gen2 neredeyse denkler
çünkü 60 hz
Sanırım V-Sync açık hep Apple'da.Duyduğuma göre 5G cihazları 6G çıkınca
Aklımda şey var hani bilgisayar x oyununun y ayarında 259 fps versin. Ama monitör 144hz. Eğer böyleyse iPad de sınırlandırma mı var? (Anlamadığımdan)