Armanc
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 543
Benim iPad Air 1. Nesil e göre hocammatepad 11.5 ve s9 arasında uçurum var neye göre önerdiniz
Benim iPad Air 1. Nesil e göre hocammatepad 11.5 ve s9 arasında uçurum var neye göre önerdiniz
M1 daha iyi ama ekran gene 60 hzHocam ikinci el Air 5 mi tab s9 mu iki modelden birini alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SD 8 gen 2 M1 e göre nasıl
Benzer performanstalar burda ios mu android mi bide 60/120hz farkı var bu tercihin oyunu 60 yada 120 FPS oynamani sağlayacakHocam ikinci el Air 5 mi tab s9 mu iki modelden birini alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SD 8 gen 2 M1 e göre nasıl
SD 8 gen 2 evet iyi ama ısınınca her Samsung drop yer bunu herkes bilio 120 FPS stabil oynatabilcek mi bu cihazBenzer performanstalar burda ios mu android mi bide 60/120hz farkı var bu tercihin oyunu 60 yada 120 FPS oynamani sağlayacak
Soğutucu alman gerekebilir zaten 120 FPS destekleyecek ioslarda ısınacakSD 8 gen 2 evet iyi ama ısınınca her Samsung drop yer bunu herkes bilio 120 FPS stabil oynatabilcek mi bu cihaz
stabil olarak hiçbir zaman 120 fps veremez 60 110 arası oynayacaktır cihaz ısındığında 60 ın altına da düşebilir ama iPad mini 6 yada air 5 de öyle bi sorun yok fırına koy çıkar oyna gene kasmazSD 8 gen 2 evet iyi ama ısınınca her Samsung drop yer bunu herkes bilio 120 FPS stabil oynatabilcek mi bu cihaz
fiyat performans ve pubg oynaması için gayet yeterli. Fazladan 10k vermenin anlamı yokmatepad 11.5 ve s9 arasında uçurum var neye göre önerdiniz
parası varsa daha iyisini alsınfiyat performans ve PUBG oynaması için gayet yeterli. Fazladan 10k vermenin anlamı yok
Ram bilginizin olmadığını düşünüyorum bu fiyat bandında sadece oyun oynanıcaksa ipad öneririm film,dizi gibi şeyler için samsung
gösterdiğiniz tablet iyidir hocam ipad gerek işlemci gerek optimizasyon olsun alır 5 yıl da üzmez.iPad hangi seri