Samsung Tablet Tavsiyesi

betaqm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Bütçe
20000
Merhabalar. Bir tablet almayı düşünüyorum. Kullandığım bütün cihazlar Samsung olduğu için Samsung olması öncelikli seçeneğim. Bütçem 20.000 bandını fazla geçmeyecek bir seviyede. Ağır işlemler yapmayacağım. 10 inch üstü bir şey düşünüyorum. Oyun oynarım ama çok ağır oyunlar olacağıın düşünmüyorum. Bir şeyler izlemek, ve bazı zamanlar ders çalışırken kullanmak için almayı düşünüyorum. Kalem dahil bir tablet olması gerekmiyor. Ama tablet, kalemi desteklerse iyi olur. en az 8gb ram olmasının bu devirde artık istek değil ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Uzun vaadeli kullanımının rahat olması için 256gb ve üstü olması bence önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
boyut olarak nasıl olsun ?

boyut olarak nasıl olsun ?
Hocam 11-12 inch civarı olursa güzel olur. Çok eski bir cihazım var o 9,6 inch. Ondan daha küçük bir şey fazla işimi görmez diye düşünüyorum. Kısacası 10 inch üstü.

o bütçede 15-16 bandında sıfır olarak s10 fe var benim bildiğim

o bütçede 15-16 bandında sıfır olarak s10 fe var benim bildiğim
Eğer birkaç bin daha çıkarsam Samsung olarak bir şeyler varsa zorlayabilirim. Peki Samsung dışında öneriniz var mı?

Merhabalar. Bir tablet almayı düşünüyorum. Kullandığım bütün cihazlar Samsung olduğu için Samsung olması öncelikli seçeneğim. Bütçem 20.000 bandını fazla geçmeyecek bir seviyede. Ağır işlemler yapmayacağım. 10 inch üstü bir şey düşünüyorum. Oyun oynarım ama çok ağır oyunlar olacağıın düşünmüyorum. Bir şeyler izlemek, ve bazı zamanlar ders çalışırken kullanmak için almayı düşünüyorum. Kalem dahil bir tablet olması gerekmiyor. Ama tablet, kalemi desteklerse iyi olur. en az 8gb ram olmasının bu devirde artık istek değil ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Uzun vaadeli kullanımının rahat olması için 256gb ve üstü olması bence önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
25e çıakr bütçeyi s11 al kafan rahat olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,812
Üyeler
194,665
Son üye
OldPennyWise