S semre57 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 923 Dahası Reaksiyon skoru 427 İsim Emre Ağan 22 Temmuz 2020 #14 Yasin Çelik yazmış: Videoya uzunca göz gezdirdim yapanlarda da çalışmış. Deneyebilirsin; Devamı için tıklayın... Ben de aynı telefonda şifreyi unutunca böyle yapmıştım çalışıyor.
Yasin Çelik yazmış: Videoya uzunca göz gezdirdim yapanlarda da çalışmış. Deneyebilirsin; Devamı için tıklayın... Ben de aynı telefonda şifreyi unutunca böyle yapmıştım çalışıyor.
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,863 En İyi Cevap 1 22 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Özel bir soru olmayacaksa kaç ay kalacaksınız Devamı için tıklayın... 6 aya düştü. O yüzden bir an önce gidip gelsem iyi olur. 4 yıldır erteleyip duruyordum 12 ay uzun geliyordu.
Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Özel bir soru olmayacaksa kaç ay kalacaksınız Devamı için tıklayın... 6 aya düştü. O yüzden bir an önce gidip gelsem iyi olur. 4 yıldır erteleyip duruyordum 12 ay uzun geliyordu.