Neler Yeni

Samsung Telefon önerisi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İ7 işlemcili bilgisayarı var oradan yapıyor o işleri. Kamera iyi çeksin yeter, işlemci herhalde sosyal medya uygulamalarını akıcı kullanmaya yeter değil mi?
Evet yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profesyonellik alanı Instagram'sa iPhone SE (2020)'yi tercih etse daha iyi olabilir yalnız. Ya da biraz bütçe artırıp iPhone 11.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Samsung telefonların bazılarında çok şikayet görüyorum işlemci yanıyor pil su gibi gidiyor diye. O sorunları yaşatmayacak ve kamera, hafıza olarak çok iyi bir telefon öneriniz var mı?

Bütçe 3500-6500 arası yani esnek biraz, işimizi görecekse ucuzunu almak istiyoruz.

Tek isteğim yüksek hafıza ve çok kaliteli bir kamera.
Samsung A52 yi öneririm.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
A serisi önerirm bu fiyata ama 500 daha koyup iphone 11 veya bu fiyata iphone XR alabiliyorsunuz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profesyonellik alanı Instagram'sa iPhone SE (2020)'yi tercih etse daha iyi olabilir yalnız. Ya da biraz bütçe artırıp iPhone 11.
Birkaç platform kullanıyor aralarında Instagram da var evet. iPhone sevmiyor bu arada alacak kişi o yüzden gerek yok bence.

Peki son bir sorum var ben S20 kamerasını deneyimledim gayet iyiydi, A52 benzer bir kamera deneyimi yaşatır mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Birkaç platform kullanıyor aralarında Instagram da var evet. iPhone sevmiyor bu arada alacak kişi o yüzden gerek yok bence.

Peki son bir sorum var ben S20 kamerasını deneyimledim gayet iyiydi, A52 benzer bir kamera deneyimi yaşatır mı?
Anladım, o zaman bu seçim mantıklı olur hocam.

Sadece "benzer" diyebiliriz. S20 amiral gemisi bir cihaz, onun kamera deneyimini sunamaz.
Ama kendi fiyat segmentindeki, yani 4000 TL'ye kadarki bütün telefonlarla karşılaştırırsak tepeye oynar.

Bonus varsa 50 TL puan hediyesiyle 3.877 TL'ye gelir. Şu an en ucuz fiyat bu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anladım, o zaman bu seçim mantıklı olur hocam.

Sadece "benzer" diyebiliriz. S20 amiral gemisi bir cihaz, onun kamera deneyimini sunamaz.
Ama kendi fiyat segmentindeki, yani 4000 TL'ye kadarki bütün telefonlarla karşılaştırırsak tepeye oynar.

Bonus varsa 50 TL puan hediyesiyle 3.877 TL'ye gelir. Şu an en ucuz fiyat bu.
S20 alacak bütçe var ama Exynos 990 korkutuyor beni, yoksa normalde kamera kalitesi için onu alacaktık.

Arada çok fark varsa S20 ye kaybiliriz ama yine de, biraz testlerine bakayım ben.

Top Bottom