15.000-20.000 Tl Arasında Samsung Telefon Önerisi İstiyorum

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
622
Arkadaşlar iyi forumlar ,

Yeni bir telefon alacağım Hafıza olarak 256 Gb istiyorum.Aklımda Samsung a56 Modeli var şuan hepsiburada.com sitesinde 256 gb gri modeli 20.799 Tl ye mevcut.

Fakat Daha uyguna A36 256 gb modeli 15.999 Tl ye mevcut.

Size sorum şu ben telefonla çok oynayan birisi değilim , Günlük ortalama 1.30-2 saat sosyal medyada zaman geçiririm onun haricinde oyun vs oynamam.

Normalde kamera kalitesine çok takılmam ama çok da kötü olsun istemiyorum.

Sizce 20.799 Tl ye a56 almak mı yoksa daha uyguna A36 almak mı?

Dediğim gibi telefonla sadece sosyal medyada vakit geçiriyorum ve klasik her insan gibi bankalarımı vs kullanıyorum.

Samsung harici öneriniz varsa değerlendirebilirim daha önce Redmi Note 9 Pro kullandım memnundum ama Samsung daha zarif geliyor benim için.

Tek istediğim dediğim gibi İnstagram Tiktok vs uygulamalarında Reels izlerken kasmasın donmasın yeterli.

Ve pili 1 gün götürsün yeterlidir.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar iyi forumlar ,

Yeni bir telefon alacağım Hafıza olarak 256 Gb istiyorum.Aklımda Samsung a56 Modeli var şuan hepsiburada.com sitesinde 256 gb gri modeli 20.799 Tl ye mevcut.

Fakat Daha uyguna A36 256 gb modeli 15.999 Tl ye mevcut.

Size sorum şu ben telefonla çok oynayan birisi değilim , Günlük ortalama 1.30-2 saat sosyal medyada zaman geçiririm onun haricinde oyun vs oynamam.

Normalde kamera kalitesine çok takılmam ama çok da kötü olsun istemiyorum.

Sizce 20.799 Tl ye a56 almak mı yoksa daha uyguna A36 almak mı?

Dediğim gibi telefonla sadece sosyal medyada vakit geçiriyorum ve klasik her insan gibi bankalarımı vs kullanıyorum.

Samsung harici öneriniz varsa değerlendirebilirim daha önce Redmi Note 9 Pro kullandım memnundum ama Samsung daha zarif geliyor benim için.

Tek istediğim dediğim gibi İnstagram Tiktok vs uygulamalarında Reels izlerken kasmasın donmasın yeterli.

Ve pili 1 gün götürsün yeterlidir.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
++++

A36 yeterli. "Konuyu yükselt" Diye bir seçenek var bu arada

senin kullanimina gore a36 8/256 yeterli. hatta tekrar fiyat indirimi olur da 11.999tlye gorursen realme 12 + (plus) 5G 8/256 bile alabilirsin.
Hocam cahilliğime ver

apple , samsung , xioami dışında sanırım başka marka almam.

Dediğiniz gibi sanırım a36 alıcam şuanda ama belki a56 da olabilir.

2.el satışında hangisini en az zararla satarım ?

Trendyolda 15.500 a 36 256lık hiç gerek yok a56ya okadar para vermeye a36 al geç aralarında ufacık fark var
Aynen bende öyle düşünüyorum şuan

Sanırım instagram tiktok vs kasma yapmaz bir de ısınma olmasın yeter ya benim için.

Son olarak bilgin varsa hocam bu parolapara ilk alışverişlerde cashback muhabbetleri var bilgin varmı nasıl daha uyguna getirebilirim?

Aynen bende öyle düşünüyorum şuan

Sanırım instagram tiktok vs kasma yapmaz bir de ısınma olmasın yeter ya benim için.

Son olarak bilgin varsa hocam bu parolapara ilk alışverişlerde cashback muhabbetleri var bilgin varmı nasıl daha uyguna getirebilirim?
Şahsen benim telefonum çok ısınıyor dediklerine bakma yalan dolan alalı 2 hafta oldu gram ısınma görmedim kasmada yok gayet akıcı bilmiyorum valla uyguna getirme işlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,790
Üyeler
183,166
Son üye
kaya5553
Geri