Neler Yeni

Samsung Telefon Tavsiye ve Yorum

Csax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre
Selamlar, Şu anda Galaxy S21 Ultra (256Gb) kullanmaktayım (neredeyse 4 yıldır). Öncesinde Galaxy S3, sonrası Galaxy S9 Plus. Anlayacağınız üzere uzun soluklu telefon kullanıyorum (Batarya değişimi yapıp). Kasma donma gibi durumlar yaşamadım zaten. Şu anda telefonu yenilemek istiyorum (Eski telefonu aileme vermek için)

Sorum şu; sizce şu anda S24 Ultra almalı mıyım (fiyatları çıkışına göre düşük. Ekranda kumlanma mevzusu okudum ama ilk üretimlerde oluşmuş şeklinde açıklamalar ördüm)

Yoksa Mart ayını bekleyip S25 Ultramı almalıyım? İlk çıkışlarında sonraki 6 aya göre yüksek fiyatlılar ancak ben uzun süreli kullanıcıyım.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
Kesinlikle bekle. Sırf işlemci bile %50 koyuyor S24 Ultraya göre.

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
Benim tavsiyem beklemendir ama maddi durumun çok iyi değil ise S24 Ultra almalısın fakat köşeli telefona alışman oldukça zor ve rahatsız edici olacaktır, s21fedeki gibi telefonun kenarları olacaktır.

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Akca
Selamlar, Şu anda Galaxy S21 Ultra (256Gb) kullanmaktayım (neredeyse 4 yıldır). Öncesinde Galaxy S3, sonrası Galaxy S9 Plus. Anlayacağınız üzere uzun soluklu telefon kullanıyorum (Batarya değişimi yapıp). Kasma donma gibi durumlar yaşamadım zaten. Şu anda telefonu yenilemek istiyorum (Eski telefonu aileme vermek için)

Sorum şu; sizce şu anda S24 Ultra almalı mıyım (fiyatları çıkışına göre düşük. Ekranda kumlanma mevzusu okudum ama ilk üretimlerde oluşmuş şeklinde açıklamalar ördüm)

Yoksa Mart ayını bekleyip S25 Ultramı almalıyım? İlk çıkışlarında sonraki 6 aya göre yüksek fiyatlılar ancak ben uzun süreli kullanıcıyım.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
S25 ultranın çıkışı yaklaşmışken s24 ultra bence alınmaz bu fiyatlara. Bütçen varsa s25 ultrayı bekle fiyatına bak uyarsa al geç. Fazla gelirse zaten s24 ultra ucuzlar onu alırsın.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
En azından lansmanı brkleyin, samsung tr artık fiyatları lansman günü açıklıyor. Bütçeyi aşarsa s24 u siparişini geçersiniz.
Şu da var: 14 aralığa kadar eski telefona ek 8k destek veriyor samsung. Benim cihazım için konuşursam (iphone 12) 512lik s24u, 40a geliyor.

Top Bottom