StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,460
Bende yarın 9-13 diyor ama gelir mi muammabugün alan olmuş 18*20 arasına
Bende yarın 9-13 diyor ama gelir mi muammabugün alan olmuş 18*20 arasına
reis s24+ için bir fırtına koptu ama daha iyi bir ürün varmıydı yoksa en iyi indirim s24+ da oldugundan mıKaçırsan üzülür benden söylemesi
bence s25 plus daha iyiydi 36 bin tl. s25 ultra 1 tb 71 bin tl fiyati vardireis s24+ için bir fırtına koptu ama daha iyi bir ürün varmıydı yoksa en iyi indirim s24+ da oldugundan mı
en iyisi oydu ya geri kalanlar %11 indirim falandı en fazla s24+ %40 tıreis s24+ için bir fırtına koptu ama daha iyi bir ürün varmıydı yoksa en iyi indirim s24+ da oldugundan mı
reis s24+ için bir fırtına koptu ama daha iyi bir ürün varmıydı yoksa en iyi indirim s24+ da oldugundan mı
baktımda aslında s25 plusa fiyat farkından fazla ilgilenemedim s24+ için bedava antep baklavası ayarında bir izdiham olunca oraya kaydı kafam sağlık olsunbence s25 plus daha iyiydi 36 bin tl. s25 ultra 1 tb 71 bin tl fiyati vardi
acer laptop ne zaman indirime girmişti bende kaçırmışım sanırıımÖnce Acer laptopu kaçırdım şimdi de bunu, bu kadar şans olur
Aynı durumdayım iki üründe kullanabileceğim ürünlerdi.Önce Acer laptopu kaçırdım şimdi de bunu, bu kadar şans olur
Kesinlikle benim de öyleydi. Hep orta seviye telefon alıyordum, son aldığımdan pek memnun kalmadım. İyi bir telefon bakıyordum, 2 hafta önce de laptopumun menteşesi kırıldı onu tamir etmiştimAynı durumdayım iki üründe kullanabileceğim ürünlerdi.
Ticari alımlar iptal olur. Vatan bı ara 4060 ekran kartı sattı. Tek alanlara gonderdi. Çoklu alanlara ticari diye iptal ettiler.Güzel bir indirimdi, biz de 3 adet aldık. Gelince satarız; kısa günün kârı olur. Bu tür indirimler gerçekten çok işe yarıyor adeta bedavadan para kazanıyoruz, sağ olsun Hepsiburada.
Nasıl olsa cebimizden para çıkmıyor; kredi kartıyla aldığımız için sorun yok. Telefoncu hazır, tanesini 30’a alacak. Şimdi ürünlerin gelmesini bekliyorum, bakalım.
sınır koymayan o ben de neden sorun olacakki koysun sınırTicari alımlar iptal olur. Vatan bı ara 4060 ekran kartı sattı. Tek alanlara gonderdi. Çoklu alanlara ticari diye iptal ettiler.