tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,055
EvetNFC ile kimlik mi taratılıyor ?
Ayın 16'sından önce üye olmuştum ben elendim benim için de alarkadaşlar ilk 10.000 kişi sınırı yok siz acele etmeyin ben bütün aileye yapıyım sonra yaparsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(!)
bundan da yanlış bilgilendirme yeriz simdi
Şu anlık bence artmaz gibi. 250 TL olmasına rağmen 10.000 Kişi ile sınırlı tutmuşlar.Hocam bu ödül şuan 250 tl artarmı sizce ?![]()
hocam sagolun burdan sormuş olayım,SAMSUNG WALLET YENİ ÜYELERE 250₺ KAMPANYASI
Ödül: 250₺ + 4 aylık Amazon Prime üyeliği
Telefonunuzda NFC özelliği olması şart.
App Store veya Google Play üzerinden S Wallet uygulamasını indiriyoruz.
Üye olup hesabımıza giriş yapıyoruz. Anasayfada çıkan “Hesabını doğrula” kısmından adımları tamamlayarak hesabımızı doğruluyoruz.
Ödüller 3 iş günü içerisinde yatırılacak. S Wallet sanal kartı ile 250TL’yi istediğiniz yerde harcayabilirsiniz. (Nakit çekilemiyor, belki Nkolay denenebilir.)
Amazon Prime üyeliği için: Kampanyalar kısmından Amazon Prime kodunuzu da alabilirsiniz.
ayın 16 sında ne yaptınız da hocam ne vardı da kayıt oldunuz ben hiç denk gelmedim bile bu uygulamayaAyın 16'sından önce üye olmuştum ben elendim benim için de al
yok 2 adet yaptım suan sorun yokNfc okutma kısmında hata veriyor başka yaşayan var mı bu sorunu?
bakiye geldi mi hocamayın 16 sında ne yaptınız da hocam ne vardı da kayıt oldunuz ben hiç denk gelmedim bile bu uygulamaya
yok 2 adet yaptım suan sorun yok
kılıfı çıkart telefonun
yok be 3 iş günü diyordubakiye geldi mi hocam