Neler Yeni

Yardım ⌚Samsung Watch 7 44mm Alınır mı?

Merhabalar, samsung watch 7 44mm almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Fiyatları nasıl uygun mu sizce? Özellikleri yeterli mi? Aranızda kullanan varsa memnun mu? Yani kısaca alınır mı?
Bilgilendirme için teşekkürler.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Watch 6 classic 47mm kullanıyorum. İphone ile uyumsuz ancak görünüş açısından şık bi saat. Arayüzü de performanslı.
Samsung kullanıyorum ekosistem yönünden sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum bakalım almayı düşünüyorum da bu fiyat bandında daha iyisi varsa sonradan sıkıntı yaşamamak adına konu açtım. Bilgilendirme için teşekkürler.

AVFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Özer
Bende almaya niyetlendim. S25 Ultra ile kullanacaktım. Ama şarj süresi rakiplerinin çok gerisinde. Fiyatına göre en az bir hafta şarjı gitmeliki, aldığıma değsin diye düşündüm. Yeni versiyonunun çıkmasını bekleyeceğim. Aynı şey galaxy buds 3 pro içinde geçerli.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende almaya niyetlendim. S25 Ultra ile kullanacaktım. Ama şarj süresi rakiplerinin çok gerisinde. Fiyatına göre en az bir hafta şarjı gitmeliki, aldığıma değsin diye düşündüm. Yeni versiyonunun çıkmasını bekleyeceğim. Aynı şey galaxy buds 3 pro içinde geçerli.
Öyle bir durum var fakat mesela huawei nin modellerine baktım öylesine. samsung özellik olarak daha iyi ve fiyat-özellik karşılaştırması yapınca samsung kendine çekiyor beni. Ama evet şarjı biraz daha uzun gitseymiş güzel olurdu.

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,776
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Galaxy watch 4 44mm kullanıyorum 44mm erkek için ideal boy bence saat için
Onun dışında bu saaten baya memnunum 2 3 senedir kullanıyorum 2. el almıştım zamanında

Top Bottom