Samsung watch 7 uygun fiyata alma

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,930
Bütçe
6000
Merhabalar Samsung watch 7 almayı düşünüyorum 44mmlik gümüş versiyonunu ama dün 6200 Ken bugün 6500 perde en ucuz siz nasil bir öneride bulunursunuz ayrıca Kasım indirmleri ne zaman beklesem değermi fikirlerinizi bekliyorum

Merhabalar Samsung watch 7 almayı düşünüyorum 44mmlik gümüş versiyonunu ama dün 6200 Ken bugün 6500 perde en ucuz siz nasil bir öneride bulunursunuz ayrıca Kasım indirmleri ne zaman beklesem değermi fikirlerinizi bekliyorum
indirim bekle

one ui 8 ile görüntü büyütme küçültme falan da geldi güzel saat

Ben amazonda almıştım 5 civarına bi kaç ay oldu ama çok da değil

Tamam işte ne zamana gelir onu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede güzel gibi görüntü büyütme küçültme derken nasıl yani
akakçeden ve tüm satın alınabilecek uygulamalardan takibe al bildirim bekle arada bir kendin gir bak indirim olsa bazen bildirim göndermiyolar

Tamam işte ne zamana gelir onu bilmiyorum

Bencede güzel gibi görüntü büyütme küçültme derken nasıl yani
saatin içine resim kaydettiğinizde ekranı büyütüp yazıları falan rahatça okuyabiliyorsunuz bu güncellemeden önce galeride desteklemiyordu

5584tl 6.ayın 14ünde 44mm haki renk
Amazondan

Bence düşer fiyatı

5584tl 6.ayın 14ünde 44mm haki renk
Amazondan

Bence düşer fiyatı
Düşerse on numara olur alırım

Güzelmiş o peki öğrenci modu gibi bişi varmı gerektiğinde tıklayıp sadece saat gibi kulanma fln
saatin içine resim kaydettiğinizde ekranı büyütüp yazıları falan rahatça okuyabiliyorsunuz bu güncellemeden önce galeride desteklemiyordu

Düşerse on numara olur alırım

Güzelmiş o peki öğrenci modu gibi bişi varmı gerektiğinde tıklayıp sadece saat gibi kulanma fln
sadece saat modu var da hiç güzel değil bir de o modda always on display çalışmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri