mediamarktNereye kayıtlı mail adresine geliyor?
Samsung members'e kayıtlı email adresime baktım mail falan gelmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyleyse ben de telefonu Amazon'dan almıştım hatta ilk alışverişim bu olmuştu prime ile
link'e tıkladığım'da başarız diyor neden acaba yaAdamsın aldım birtane telefon s 23 mail gelmiş banada
Valla ben linke tıkladım üyeliğe giriş yaptım aktifleştir yaptım oldulink'e tıkladığım'da başarız diyor neden acaba ya
Mh ye yazdım bana cevap vermediler , sana dönüş yaptılar mıBaktım ama yok herhangi bir mail vs yarın müşteri hizmetlerine yazicam Samsung'un
bana cevap verdiler link vs verdiler fakat prime üyeliğim aktif olduğu için kabul etmiyor şimdi iptal edip tekra deniycemMh ye yazdım bana cevap vermediler , sana dönüş yaptılar mı
prime üyeliğin varmıydı halihazırda yokmuydu peki hocam?Valla ben linke tıkladım üyeliğe giriş yaptım aktifleştir yaptım oldu
Gelmiş görmüşüm ama reklam sanmışım eyvallah kullandım ama iptal edemiyorum 6 ay sonarsaınıDostlar Mailimi kontrol ettiğimde amazon prime 6 ay hediye edildiğini gördüm Samsung kullanan arkadaşlar Mail adreslerini bir kontrol etmesinde fayda var Bu sayede AMAZON PRİME nin nimetlerinden 6 ay boyunca ücretsiz faydalanabileceğizz....
Alıntıyı görüntüle
Vardı devam ediyor.bana cevap verdiler link vs verdiler fakat prime üyeliğim aktif olduğu için kabul etmiyor şimdi iptal edip tekra deniycem
Mesaj otomatik birleştirildi:
prime üyeliğin varmıydı halihazırda yokmuydu peki hocam?
Varsa iptal etmen gerek o şekilde oluyorVardı devam ediyor.
Nasıl yani? Aktif Prime üyeliği varken gelmiyor mu?Varsa iptal etmen gerek o şekilde oluyor