Samsunspor 0-0 Fenerbahçe

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
Konu biraz geç açıldı ama olsun.
Bu takımın 3. bile olamayacağını düşünüyorum. 60 puan falan toplarız Göztepe vb. bizden önde olur.

Ali Koc giderken son kazigi tedesco ile cakti maalesef.Kadro derinligi falan da hikaye ayaginda top tutup oyunu demleyebilecek bir oyuncu yok.Yine de yeni yonetim sansi hak ediyor.Isler duzelene kadar fenerliligi askiya almak lazim.

Bu hafta sonu oynanan bjk gs ve fb samsun maçları ertelenmeliydi takımlar çok yorgun avrupa maçlarından dolayı, sonuç olarak ortaya böyle bir şey çıktı

En nesyri'yi sevilla iyi kitlemiş bize bomboş bir oyuncu hiçbir faydası yok zararı var üstelik pas hatası desen var pozisyon okuma desen yok düzgün şut yok ve 90 dk hoca bu saçmalığa katlanabiliyor

Gayet mantıklı bir istek aslında. Neden öyle bir mesaj attın ki? :D

1 penaltısı verilmedi, 1 golü yendi, 1 topu direkten döndü Samsunspor'un. 3 büyüklerden puan alabilecek nadir takımlardan biri, Fenerbahçe'yi 3'lük edecekti hakem ve VAR işini düzgün yapsa...

Gayet mantıklı bir istek aslında. Neden öyle bir mesaj attın ki? :D

1 penaltısı verilmedi, 1 golü yendi, 1 topu direkten döndü Samsunspor'un. 3 büyüklerden puan alabilecek nadir takımlardan biri, Fenerbahçe'yi 3'lük edecekti hakem ve VAR işini düzgün yapsa...
uzun zamandır gormemıstım arkadasi o yuzden yazdım ya konuyla alakasız😅

samsun elindeki civcivi kaçırdı fırsat varken hamm ısırıcaktı civcivin kafasını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri