Sanal ilişki sanal arkadaşlıklar

kerim6422

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkese iyi akşamlar sanaldan biri birileriyle konuşuyodum konuşuyorum ama ara sıra neyse babam falan gördü öncedende biliyorduda neyse dedi ya olm bunlar çok boş işler devir çok bozulmuş bizim zamanımızda her şey gördün ettin karşılıklı konuştun kanlı canlı falan filan işte ben babayım herşeyimle sanal olsam neye yarar falan realde asosyal bi tip falanda asla değilim real çevremde baya sağlamdı ama sanala karşı nedense bi sıcaklık oldu ve real çevremide çökertti baya ilişki işini hiç demiyorum bile o banada aşşırı saçma geliyor zatende babamın dedikleride çok mantıklı geldi hele tuzak muzak işleri çok dönebilir dikkatli etler falan aslında gerçi hep onun dediklerininde farkında bilince nedense konuşuyorum konuşasım geliyor peki siz forum soru cevap dışında biriyle arkadaşlık yaparmısınız sanal yollu konuşurmusunuz yada bi ilişki

Son düzenleme:
sanal ilişki diyince tr fivem camiası başta gelir oyunda sevgili oluyolar sonra realde. Bazıları iyi oluyo bazıları kötü çok gördüm kişiliğine bağlı insanın

Sanalda arkadaşlıklar 100 taneden 2 tanesi falan tutar, öteki hiç tutmaz. Boşuna tırmalama bence.

Sanalda arkadaşlıklar 100 taneden 2 tanesi falan tutar, öteki hiç tutmaz. Boşuna tırmalama bence.
Ya zaten tutma derken uzun
zaman yıllar arklık şöyle böyle gerçekteki gibi asla olmazda ne biliyim tırmalıyorum işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanal ilişki diyince tr fivem camiası başta gelir oyunda sevgili oluyolar sonra realde. Bazıları iyi oluyo bazıları kötü çok gördüm kişiliğine bağlı insanın
Hocam iş reale dökülmesi sıkıntı tuzak muzak dönme ihtimalleri çok göz önünde 2.ciside hemen bitedebilir yani sanaldan kim kendini nasıl isterse öyle tanıtıyor realde belkide bambaşka dış görünüş bile ekran başında gördünden yan yana gördüğünde çok daha değişebiliyor

Sanal sevgili saçmalığını, asosyal tipler ortaya atmıştır. Sanaldan sevgili olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,176
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri