-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
kgplanım var
kgplanım var
knk VirtualBox desteklemiyor işlemcim bende win10 yada 11 kurup VirtualBox kurup içine kali indireceğimNe yapacaksın kardeşim
O Sıkinti olabilir hocam aktif olarak çalışacaksinizknk VirtualBox desteklemiyor işlemcim bende win10 yada 11 kurup VirtualBox kurup içine kali indireceğim
yok sadece bir program için kuracağım aktif kullanmayacağım Max 4 5 günO Sıkinti olabilir hocam aktif olarak çalışacaksiniz
Bir dakika işlemcin intel virtuluzaison bilmem nesini desteklemiyor mu öyleyse kuramazsın anlamadım tam olarak detaylı açıklar mısın?knk VirtualBox desteklemiyor işlemcim bende win10 yada 11 kurup VirtualBox kurup içine kali indireceğim
işlemcim m1Bir dakika işlemcin intel virtuluzaison bilmem nesini desteklemiyor mu öyleyse kuramazsın anlamadım tam olarak detaylı açıklar mısın?
onun için ayrı bir şey indirmek gerekiyor mu?iç içe sanallaştırma diye bir şey var
İşlemcin ile sanal w10 eski intel işlemcili mac lere göre daha iyi yani kuruluyor tamam işlemcin yeterince güçlüyse sanal makine içinde sanal makine kasmadan kurarsın işlemcin yetmese bile kurarsın ama kasar.işlemcim m1
Virtalbox'ta böyle m1'de olmayabilironun için ayrı bir şey indirmek gerekiyor mu?
MacBook m1 VirtualBox desteklemiyor açamıyorum ya açılsa zaten çok iyi olacak.Virtalbox'ta böyle m1'de olmayabilir
Alıntıyı görüntüle