bişey olmaz ama sen yine bilgsayarına güvenlik progarmı kur ve açık kalsınVirtualBox ta MEMZ virüsünü deneyeceğim bilgisayarıma bir şey olur mu?
Dosyayı direkt sanal makine üzerinden indiriyorum normal işletim sistemine hiçbir şey indirmedimHayır hiçbir şey olmaz. Sadece yaptığın şeyleri sanal makinede yaptığına emin ol yeter.
W10 defenderda bi ayar var, eğer herhangi bir dosyada en ufak bir değişiklik olursa engelle diye. Bu ayarı açınca çoğu uygulama çöküyor zaman zaman ama eğer arkadaş maksimum güvenlik istiyorsa onu açabilir denediği süre içinde.bişey olmaz ama sen yine bilgsayarına güvenlik progarmı kur ve açık kalsın
Tamamdır o zaman sorun olma ihtimali yok olması lazım.Dosyayı direkt sanal makine üzerinden indiriyorum normal işletim sistemine hiçbir şey indirmedim
ozaman sorun olmazDosyayı direkt sanal makine üzerinden indiriyorum normal işletim sistemine hiçbir şey indirmedim
W10 defenderda bi ayar var, eğer herhangi bir dosyada en ufak bir değişiklik olursa engelle diye. Bu ayarı açınca çoğu uygulama çöküyor zaman zaman ama eğer arkadaş maksimum güvenlik istiyorsa onu açabilir denediği süre içinde.
Tamamdır o zaman sorun olma ihtimali yok olması lazım.
Denedim hatta Avast ile test ettim virüsü çalıştırdıktan biraz sonra korumayı açınca engelledi reisozaman sorun olmaz
merrak ettim şuan virtual box indiriyorum.Denedim hatta Avast ile test ettim virüsü çalıştırdıktan biraz sonra korumayı açınca engelledi reis
Sonra memzin bir şeyler açtığında ekranda bir şeyler yaptığında korumayı açtım tam tarama yaptım yeniden başlatma gerekiyor dedi virüsün silinmesi için yeniden başlattım ve sonuç şu
Alıntıyı görüntüle