Neler Yeni

Sanaldan tehdit edilmek

Americano

80+ Bronze
merhabalar csgo üzerinden jailbreak oynuyordum olayı baştan anlatacağım taha abi diye birisivar sunucunun ismini vermek istemiyorum bayada korkuyorum bir olay yaşandı bu olaydan sonra sunucudan çıkacağımıve gelmeyeceğimi söyledim sonra gruplara ekledi felan o çoçuğuda ekledi gel dedi işte seni sanaldan siilerim seviyormu tehditmi ediyor belli değil anneme sövdü sonra oysaki taha abiyi çok severdim az önce yazıştık başka sunucularda oynacağımı görürse bana dava açacağını söyledi oysaki ben çok ciddiyim hiçbir hakaret etmedim bu ettiği küfürlere karşı bu csde fsay diye bir şey varmış bunla tehtid ediyor telefon numaram var elinde vermiştim seviyordum aramız iyiydi dava açacak diye korkumdan cs silmeyi planlıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yaşın küçük belli, iyi korkutmuş seni. Bir şey yapamaz.
Başka sunucu da oynarsan seni dava mı edermiş, iyi güldüm sayende sağ ol.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazar bu konuda ne demek istemiş anlamadım. :peepo2:
demek istediğim bir olay yaşandı sunucuda biriyle tartıştrım ve ben haklı olduğum halde azarlandım dayanamayıp çıktım sonra taha abi dediğim kişi yancı arkadaşlarıyla beni ekliyor eklediği kişide benim sevdiğim kişidir sonra beni araya alıp sevdiğini geri dönmemi istedi ama bir yandanda tehdit ediyor inceden inceden geri gelicekmiisn sunucuya dedi bende hayır dedim seni başka cs platformunda swlerde görmiyeceğimi söyledi yaşım 16 bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşın küçük belli, iyi korkutmuş seni. Bir şey yapamaz.
Başka sunucu da oynarsan seni dava mı edermiş, iyi güldüm sayende sağ ol.
Yaşıda 21 hani reşit biri ben reşit değilim

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
demek istediğim bir olay yaşandı sunucuda biriyle tartıştrım ve ben haklı olduğum halde azarlandım dayanamayıp çıktım sonra taha abi dediğim kişi yancı arkadaşlarıyla beni ekliyor eklediği kişide benim sevdiğim kişidir sonra beni araya alıp sevdiğini geri dönmemi istedi ama bir yandanda tehdit ediyor inceden inceden geri gelicekmiisn sunucuya dedi bende hayır dedim seni başka cs platformunda swlerde görmiyeceğimi söyledi yaşım 16 bu arada

Yaşıda 21 hani reşit biri ben reşit değilim
Babayiğit Berbermi bu adam, başka berberde görmeyeceğim seni der gibi.
Sanane de geç dava açacakmış :D
Davayı hangi parayla açacak veya neye dayanarak açacak.
Boş konular açmayın bir şey olmaz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Taha kim ***.Böyle ****** çocuklarından korkma kardeşim.Birde anana sövmüş ****** cocuğu.Başka serverlarda oynarsan seni dava mı edermiş.Hahaahahshsh.Neye dava edecek ****** çocuğu.

Sen hiç korkma.İstediğin serverde oyna.Kimseden korkma.O taha denen adamın da anasının aamına Koyyim.**
U-usta sakin.

Americano

80+ Bronze
Taha kim ***.Böyle ****** çocuklarından korkma kardeşim.Birde anana sövmüş ****** cocuğu.Başka serverlarda oynarsan seni dava mı edermiş.Hahaahahshsh.Neye dava edecek ****** çocuğu.

Sen hiç korkma.İstediğin serverde oyna.Kimseden korkma.O taha denen adamın da anasının aamına Koyyim.**
Yüzüne söyleyebilirimisiniz hocam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Vpn kullanmadıysan diğer hesabını bulup banlayabilirler forumdan. Çoklu hesap kullanmak yasak kendini ele veriyorsun bunu yazarak.
VPN kullanıp kullanmaması da işe yaramaz her türlü bulurlar. Bu arada küfürden uyarı alacaktı zaten bir de multi olduğunu itiraf etti .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom