Neler Yeni

Sandalyeye Çarpılıyorum

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Bilgisayarı arabadan çıkardım eve kurdum. Yeni almış olduğum HDMI to VGA dönüştürücüsünü taktım. Bilgisayarın başındayken (ayaklarım yere değer halde) sandalyenin metal kısmına dokununca güçlü bir şekilde çarpılıyorum. Sorunun nedenini tespit edemedim. Sorun neden kaynaklı olabilir? (Çarpıldığımda bilgisayarın görüntüsü de gidiyor)

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Bilgisayarı arabadan çıkardım eve kurdum. Yeni almış olduğum HDMI to VGA dönüştürücüsünü taktım. Bilgisayarın başındayken (ayaklarım yere değer halde) sandalyenin metal kısmına dokununca güçlü bir şekilde çarpılıyorum. Sorunun nedenini tespit edemedim. Sorun neden kaynaklı olabilir? (Çarpıldığımda bilgisayarın görüntüsü de gidiyor)
hocam sandalyeye herhangi bir kablo deyiyor mu

z.furkandenizhan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sandalyeye herhangi bir kablo deyiyor mu
Hayır değimiyor, bilgisayar fayansın üstünde sandalye halının üstünde. Az önce iki defa ciddi derecede çarptı parmağım sızlıyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

VitoScaletta

80+ Gold
Güncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
AFDSAFMKMAFESKLMKAFSELMASLMŞKMALSKFELMAFSMLKSEFMLKMSAFELLMKASFELMKASLMKASFLMKASEFMLKLSAMKMLKFSAMKFSAEKLMSAFEMKLSAFMKLFSAMEKFLAMSKEMLKSFEAMLKKLMFSAMLKSEAMFLKESALMKFSEAMLKFMLKFSEAMLKFSEAMLKSFEALMKFSELMKMSAKFMKSAEFLA

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

Fuyklxrd

80+
AFDSAFMKMAFESKLMKAFSELMASLMŞKMALSKFELMAFSMLKSEFMLKMSAFELLMKASFELMKASLMKASFLMKASEFMLKLSAMKMLKFSAMKFSAEKLMSAFEMKLSAFMKLFSAMEKFLAMSKEMLKSFEAMLKKLMFSAMLKSEAMFLKESALMKFSEAMLKFMLKFSEAMLKFSEAMLKSFEALMKFSELMKMSAKFMKSAEFLA
Aynı tepkiyi verdim fakat sonra üzüldüm umarım çözülür.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Top Bottom