Peki önerin nedir? amaç eski laptobu hızlandırBen aynısını geçen sene aldım 3 ay sonra sağlığı %65 e düştü eski bir laptobu hızlandırmak adına aldım ve çok çok az kullanılıyor bunu da ekleyeyim. Boşuna buna para vermeyin derim.
Peki önerin nedir? amaç eski laptobu hızlandırBen aynısını geçen sene aldım 3 ay sonra sağlığı %65 e düştü eski bir laptobu hızlandırmak adına aldım ve çok çok az kullanılıyor bunu da ekleyeyim. Boşuna buna para vermeyin derim.
Ben deneyimimi paylaştım ve bu deneyimi yaşadıktan sonra baktım ki pek çok insan bunu yaşamış. Başka bir marka falan bakın isterseniz kingston vs olabilir. Tabi fiyatı böyle düşük olmazPeki önerin nedir? amaç eski laptobu hızlandır
aynısını hikvision c100 ile yaşadım çok az kullanmama rağmen içine sadece oyun yükledim toplasan 6 ay kullanmışımdır sağlık düştü neden bilmiyorumBen aynısını geçen sene aldım 3 ay sonra sağlığı %65 e düştü eski bir laptobu hızlandırmak adına aldım ve çok çok az kullanılıyor bunu da ekleyeyim. Boşuna buna para vermeyin derim.
evet sata değil999 TL'ye kioxia exceria 480gb var. amazon hepsiburada ayni fiyat. hepsiburada 150 tl kuponla 849 liraya gelmis olur. sepette kupon cikmisti bugun kuponun son gun olabilir.
ekleme: 3d nand var.
Bende Hikvinson dediğiniz gibi aldım kullandım o da daha 5-6 aylık bakalım dediğiniz gibi olur herhalde :') Ucuz etin yahnisi böyle oluyor :')aynısını hikvision c100 ile yaşadım çok az kullanmama rağmen içine sadece oyun yükledim toplasan 6 ay kullanmışımdır sağlık düştü neden bilmiyorum
hocam nasıl anlamadım arkadaşıma aldık sadece oyun yükleyip oynayacak m2 si var ekstra olarak bunu aldı bir sorun yaşamaz herhaldeBu paraya alınacak bütün sata ssdler "kronik"
zorlamaya gelmez oyun yükle içine devam
sepette cikti, ben de ekledim 150 ve 75 tl kupon. 150yi kullandim bir daha baktim sadece 75 secenegi cikiyor simdi.Kupon nasıl alınıyor bulamadım da @kaiberdono