Hocam bunlar nelerde kullanılıyor. Yani mesela güvenlik kameralarında/telefonlarda tf card var o çok küçük ve kompakt. Bilgisayarlarda USB Flash Bellek var bunlardan daha hızlıdır muhtemelen.
Hocam bunlar nelerde kullanılıyor. Yani mesela güvenlik kameralarında/telefonlarda tf card var o çok küçük ve kompakt. Bilgisayarlarda USB Flash Bellek var bunlardan daha hızlıdır muhtemelen.
Tablette kullanıyorum , dijital platformlardan dizi film indirmek içinHocam bunlar nelerde kullanılıyor. Yani mesela güvenlik kameralarında/telefonlarda tf card var o çok küçük ve kompakt. Bilgisayarlarda USB Flash Bellek var bunlardan daha hızlıdır muhtemelen.
Genele göre mi uygun değil yoksa tek kritere göre mi?class 4 arkadaşlar iş yapmaz yeni sistemlerde. uygun değil fiyatı.
hızlısı ve yenisi 200 tl zaten . ara ara 160-170e kampanya oluyor. ben almazdım. sıralama olarak class4-class6-class10-uhs1-uhs3 şuna hız standartı olarak v10-v30 lardayızGenele göre mi uygun değil yoksa tek kritere göre mi?