Metehan1246
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
Sandisk SSD Plus 480 Gb PC açılırken sanki fan bi kabloya sürtüyomuş gibi ses geliyor. Bunu kaynağı nedir
Bilmiyorum pc açılırken ses başlıyor sonra sesini azalta azalta susuyor.SSD mekanik olmadığı için SSD den ses çıkmaz, başka bir parçanda sorun var.
PC'n ilk açılırken fanlar max hızda dönüyor olabiliir, harddisk var mı pcnde? Benim harddiskim var açılırken 3 saniye sssss ses geliyor.Bilmiyorum pc açılırken ses başlıyor sonra sesini azalta azalta susuyor.
Evet Seagate 1 tb 7200 rpm bi tane hard diskimde varPC'n ilk açılırken fanlar max hızda dönüyor olabiliir, harddisk var mı pcnde? Benim harddiskim var açılırken 3 saniye sssss ses geliyor.
tamam, ilk başta tam devrine gelene kadar biraz ses yapar normal.Evet Seagate 1 tb 7200 rpm bi tane hard diskimde var
"SSD" den gelmesi imkansız. Çünkü mekanik bir parça yok. Açılırken olduğunu göze alırsak "HDD"ler ve "fan"lar sistemin açılırken tam devirde çalışır. Bunu engellemek için "BIOS"tan "PWM"e geçirip "Fan ayarları"nı yapabilirsiniz. Lakin "HDD"yi ayarlayamazsınız. Çünkü ondaki "baş"ın aktifliğini manuel ayarlayamıyoruz.Sandisk SSD Plus 480 Gb PC açılırken sanki fan bi kabloya sürtüyomuş gibi ses geliyor. Bunu kaynağı nedir
Dııtt gibi ses duyuyorsan normal.Sandisk SSD Plus 480 Gb PC açılırken sanki fan bi kabloya sürtüyomuş gibi ses geliyor. Bunu kaynağı nedir