🔥İndirim Sandisk Ultra 3D 500GB M.2 SSD 479 TL

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
En ucuz link olarak bunu buldum.:) Araştırıp koyuyorum indirimleri merak etmeyin.:D
Size garezim yok, İtopya ve diğer sitelerin piyasa fiyatlarına bakmadan %15, %20, %25 gibi yüksek değerlerde indirim yaptıklarını söylemelerini yanlış buluyorum. Amazon'daki fiyatıyla kendi sitendeki fiyatı karşılaştırıp indirim yaparsın. Diğer türlü göz boyamadan farksız oluyor. Hadi küçük bir hesap yapalım:

Amazon: 482 TL.
İtopya: 479 TL.

482*0.5=2.41 TL

482-2.41=479,59 TL

Yani arada sadece %0,5'lik indirim var. Ama sen oraya gidip de %19 yazarsan....

Size garezim yok, İtopya ve diğer sitelerin piyasa fiyatlarına bakmadan %15, %20, %25 gibi yüksek değerlerde indirim yaptıklarını söylemelerini yanlış buluyorum. Amazon'daki fiyatıyla kendi sitendeki fiyatı karşılaştırıp indirim yaparsın. Diğer türlü göz boyamadan farksız oluyor. Hadi küçük bir hesap yapalım:

Amazon: 482 TL.
İtopya: 479 TL.

482*0.5=2.41 TL

482-2.41=479,59 TL

Yani arada sadece %0,5'lik indirim var. Ama sen oraya gidip de %19 yazarsan....
Yok yok zaten gareziniz var demedim, 2 TL de olsa attığım link en ucuz olan. Bunu belirtmek istedim.:) Bazıları gelip de her gördüğünü koyuyorsun demesin diye.:D

• Beğen
Bazıları gelip de her gördüğünü koyuyorsun demesin diye.:D
Benim ne anlatmak istediğimi umarım anlamışsındır. Akakçe gibi diğer sitelerin fiyatlarıyla karşılaştırdıktan sonra indirim yüzdesini belirlemelerini istiyorum.

Yani oradaki %19, %0.5 olarak değiştirilmeli. Bu bağlamda gerçek indirimi anlamış olabiliriz. :)

Benim ne anlatmak istediğimi umarım anlamışsındır. Akakçe gibi diğer sitelerin fiyatlarıyla karşılaştırdıktan sonra indirim yüzdesini belirlemelerini istiyorum.

Yani oradaki %19, %0.5 olarak değiştirilmeli. Bu bağlamda gerçek indirimi anlamış olabiliriz. :)
Anladım anladım, merak etmeyin.:D

• Beğen
YA DELİRCEM NİYE HER ŞEY BEN ALDIKTAN SONRA İNDİRİME GİRİYOR ABİ (caps kapa demeyin çünkü az önce bağırdım arkadaşlar🤗🤗) şükür 40 tl kupona beraber falan 450 TL'ye aldım ben yoksa delirirdim

YA DELİRCEM NİYE HER ŞEY BEN ALDIKTAN SONRA İNDİRİME GİRİYOR ABİ (caps kapa demeyin çünkü az önce bağırdım arkadaşlar🤗🤗) şükür 40 TL kupona beraber falan 450 TL'ye aldım ben yoksa delirirdim
ab niye bağırdın ki o.O2 o.O2 o.O2 o.O2

Sonirlendi
ab niye bağırdın ki o.O2 o.O2 o.O2 o.O2
Çok sinirleniyorum bu aralar ab ne alsam ya ucuzluyor ya indirime giriyor laptop aldım laptoplar 1000 tl ucuzladı
Düzenleme:200 300 dolar aldım dolar da düştü:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri