bunu birisi aldı sahteydi en son sanırımbayadır ssd araştırıyordum dram lı olmasını istiyorum depolama sıkıntım yok hız için alıyorum böyle bir şey buldum sizce alınır mı kronik sorunu var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam SSD LİNKİ
bende şüphelendim diğer sitelerde daha pahalı burda ucuzbunu birisi aldı sahteydi en son sanırım
kronik sorunlu diye biliyorum yada sahtebayadır ssd araştırıyordum dram lı olmasını istiyorum depolama sıkıntım yok hız için alıyorum böyle bir şey buldum sizce alınır mı kronik sorunu var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam SSD LİNKİ
hocam o konularda çok iyi değilim ama buradan almamanı öneririm sahte yolluyorlar.bende şüphelendim diğer sitelerde daha pahalı burda ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hocam dramı olan hızlı bir ssd önerir misiniz? 420 TL bütçem var max
hocam dramı varmış ama pişman eder mi? beni sizce güzelmin11 den alma sahte göndermişlerdi birine bu satıcıdan almışdı oda
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/wd-250g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.52.1 dram varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum
trollemiyorum hangi ssd alınır alınmaz soruyorumSiz bizi trolllüyorsunuz sanırım, bu kaçıncı konu... Hepsi de aynı...
Samsung 850 EVO 120GB Alınır mı ?
Samsung 850 EVO 120GB SSD alınır mı depolamaya ihtiyacım yok harddiskle depolama işini görüyorum bunu sadece hız için almayı düşünüyorum sizce alınır mı sandisk falan almayı düşünmüştüm kronik sorunlu oluyormuş bu samsung ssd alınır mı sizce?forum.donanimarsivi.com
256MB DRAM varmışhocam dramı varmış ama pişman eder mi? beni sizce güzelmi
Çoklu konuya ne gerek var... Zaten konuda yeterince söz edilmiş...trollemiyorum hangi ssd alınır alınmaz soruyorum