Neler Yeni

Yardım Sandisk Ultra M.2 nvme Okuma yazma problemi.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Merhaba arkadaşlar, da-4 kullanıyorum, ve içinde biliyorsunuz ki Sandisk Ultra M2 var. Fakat ek'e bıraktığım görselde gördüğünüz üzere yazma veya da okuma hızı hep aynı şekilde. SS Epic Games'ten alındı fakat, steam'da cs:go indirdiğimde de disk görevine geçtiğinde aynısı olmuştu. Test yaptım sistem geldiğinde disk'e ait ve arada da kontrol ediyorum ssd vaat ettiği değerden daha fazlasını veriyor ve sağlığı %100. Bu normal midir ve sebebi nedir? Bilen varsa yorumlayabilir mi?

@epica59 @Rambo Bıçağı @Gizemss

Ekler

• ssd.PNG
    ssd.PNG
    33.7 KB · Hit: 41

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Merhaba arkadaşlar, da-4 kullanıyorum, ve içinde biliyorsunuz ki Sandisk Ultra M2 var. Fakat ek'e bıraktığım görselde gördüğünüz üzere yazma veya da okuma hızı hep aynı şekilde. SS Epic Games'ten alındı fakat, steam'da cs:go indirdiğimde de disk görevine geçtiğinde aynısı olmuştu. Test yaptım sistem geldiğinde disk'e ait ve arada da kontrol ediyorum ssd vaat ettiği değerden daha fazlasını veriyor ve sağlığı %100. Bu normal midir ve sebebi nedir? Bilen varsa yorumlayabilir mi?

@epica59 @Rambo Bıçağı @Gizemss
Dalga mı geçiyorsun? Yazma okuma testi olarak Epic games kullanıp PROBLEM diye konu açıyorsun. Önce CrystalDiskMarktan test et sonra gel konu aç.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga mı geçiyorsun? Yazma okuma testi olarak Epic games kullanıp PROBLEM diye konu açıyorsun. Önce CrystalDiskMarktan test et sonra gel konu aç.
Sen dalga mı geçiyorsun crystaldiskmarkt'dan sistem geldiği günden beri 3-4 defa yaptım. Konuda belirttim zaten testlerini yaptığımın diskin.

Mangiz

80+
Normal değil test sonuçlarını gonderirmisin?

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic games üzerinden SSD ye sorunlu diyemezsin.. Crystaldiskmark sonuçlarından test etmelisin.
Bilader 2 kişi gece gece kafa mı buluyorsunuz, ilk mesajı doğru düzgün okur musunuz? Zaten yaptım o testleri vaat ettiğinden fazla veriyor. Ayırca bu şekilde sorunlu diyen yok sadece bu bir problem mi diye sordum? Sebebini bilenlere, bence önce güzel okuyun ilk mesajımı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sen dalga mı geçiyorsun crystaldiskmarkt'dan sistem geldiği günden beri 3-4 defa yaptım. Konuda belirttim zaten testlerini yaptığımın diskin.
Attığın örnek fotoğrafta bu var ve CrystalDiskMark ile alakalı bir fotoğraf ya da bilgilendirme yapmamışsın. Yani sadece EPİC GAMES'e göre SSD'nin problemi diye konu açıyorsun. Saçma olan şey bu.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yok gece forumda konu açılmaz herkesin kafası ayrı bir değişik, sabah horlatırsın. @reaxugo

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Başlığı okur musun?

Sandisk Ultra M.2 nvme Okuma yazma problemi.​

Kardeşim kaç kere söylemem gerekiyor ilk mesajın içinde diskin testinin yapıldığı ve vaat edilen okuma yazma değerlerinin fazlasını verdiğini? ayrıca problemli dememişim problemi demişim normal mi diye de soruyorum bunda anlamayacak ne var kafa mı buluyorsunuz benimle?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kardeşim kaç kere söylemem gerekiyor ilk mesajın içinde diskin testinin yapıldığı ve vaat edilen okuma yazma değerlerinin fazlasını verdiğini? ayrıca problemli dememişim problemi demişim normal mi diye de soruyorum bunda anlamayacak ne var kafa mı buluyorsunuz benimle?
Zaten bu bir problem değil. Zaten sadece internetten indirdiği dosyayı okuyor şuan o yüzden yazma yok ve CrystalDiskMark testinde sorun yoksa bu bir problem sayılmaz.

Top Bottom