Neler Yeni

Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

PapaganGülsem

80+ Bronze
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Şimdi bu ssddin sorunu var mı? Yok mu? Vallahi aklım karıştı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
DH sistem 1 deki gx1 ssdlerin alayı kronik sorumluydu.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
SSD değil sen sorunlusun abi herkesin lafına ciddi bakma bırak yazsınlar bende pek iyi değildir sanıyordum :)

bilinmeyenkişi

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
abdullah abi zaten sorunlu değilmiydi bir de yaptığın sistem güzel olmuş sen csgo da avp ile coşuyorsun

Top Bottom