Sandisk Ultra M2 SSD Ne Zaman Kronik Sorunlu Olur?

Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
Şimdi bu ssddin sorunu var mı? Yok mu? Vallahi aklım karıştı.

Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.

Alıntıyı görüntüle
SSD değil sen sorunlusun abi herkesin lafına ciddi bakma bırak yazsınlar bende pek iyi değildir sanıyordum :)

Alıntıyı görüntüle
abdullah abi zaten sorunlu değilmiydi bir de yaptığın sistem güzel olmuş sen csgo da avp ile coşuyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,428
Üyeler
187,509
Son üye
kurosaki_22
Geri