Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
İsterdim, dava yemek istemiyorum.Göster.
İsterdim, dava yemek istemiyorum.Göster.
600Büyük ihtimalle yazma hızı da yarı yarıya falandır değil mi?
aman abi olmasın yeni sistemi alabilirim sonra üzülmeyelimArkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
sen nerden biliyonNerden biliyon
abi bence 3k daha eklenip coshair ssd alınabilinirdi(!)Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Yazıkdıklarından dolayı şaka yaptım. Nerden biliyorsunuz ben boş bir insanımsen nerden biliyon
(2) DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)Bende bundan alcamda burada yazım kurallarına uymazsak ceza yiyor muyuz?
nereden biliyon onun boş bir adam olduğunuYazıkdıklarından dolayı şaka yaptım. Nerden biliyorsunuz ben boş bir insanım
mantıken sen ona şaka yapmışsan bende sana şaka yapmış olyorum mantıkenYazıkdıklarından dolayı şaka yaptım. Nerden biliyorsunuz ben boş bir insanım