Neler Yeni

sanıldığından daha kötü ve sanıldığından daha iyi olduğunu düşündüğüm şeyler

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
prison break:

arkadaşlar 1 sezon izlemeye katlanabildiğim bir dizi ve millet niye seviyor anlamıyorum. her bölüm birbirinin birebir aynısı. michael planı uyguluyor ve plana engel olacak bir şey çıkıyor (dövmenin yanması hücrenin değişmeis borunun değiştirilmesi vs) ve bu sıkıcı formül her bölüm devam ediyor. dizinin başından beri süren eğer bir gün bile gecikirsek kaçamayız geyiğide sonuç bulmadığı için mutsuzum. müzikleri hiç akılda kalıcı değil ve atmosferi veremiyor. oyunculuklar gayet başarılı. sinematografi normal mekanlar ise gayet güzel, dizinin konusu çok çok iyi gerçekten çok yaratıcı ama senaryosu kötü

how i met your mother :

konusu gayet ilgi çekici ama komik olmayan esprilere gülme efekti konulması beni çok soğuttu diziden. brooklyn 99 ı izledikten sonra bana çok yavan geldi. ama sevenin neden sevdiğini anlıyorum güzel çerezlik bir dizi öneririm izlemenizi

Witcher 3:

4 kere baştan başlayıp bitirmeye kastığım ama hep inanılamz sıkılıp bıraktığım bir oyun. oyunun atmosferi ilgimi çekmediğinden diye düşünüyorum. ayrıca savaş mekanikleride çok yavan geliyor. at sürüşü deinldiği kadar kötü değil ama kötü.

kurtlar vadisi ezel gibi mafya dizileri:

mafya konsepti hiç bana uymadığından izlemediğim diziler. şarkıları gayet iyi
---------------------------------------------
Sanıldığından daha iyi olduğunu düşündüğüm şeyler:

Aşk 101:

bu dizi ergen dizisi diye çok abartıldı ve haklısınız. dizinin senaryosu şarkıları sinematografisi falan çok başarılı ve çok başarılı bir gençlik dizisi olduğunu düşünüyorum bence bir şans verin

Sherlock:

bu diziyi sıkıcı bulan insanlar var uzunluğundan dolayı ama hiç aynı fikirde değilim. şarkıları oyunculukları mekanları senaryosu ile vs gerçekten kusursuz bir dizi olduğunu düşünüyorum izlemeden ölmeyin.

Cyberpunk 2077:

bu oyunu ne yerden yere vurdular hala şaşkınlık içerisindeyim. oyuna çok bir beklentim yoktu witcher 3 ü sevmediğim için ama oynamaya başlayınca hastası oldum ve her gün sabahtan akşama kadar oynadım. buglar oldu evet ama rx570 li bilgisayarımda med high ayarlarda akıcı bir şekilde oynadım. bence bu oyunu kötü şekilde çok abarttılar

şimdilik aklıma gelen overrated ve underrated şeyler bunlar sizinde böyle düşündüğünüz şeyler var mı ?
(maksat sohbet dönsün)

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Witcher 3 çok abartılıyor bence de, 5 6 kere başladım yarısına geldiğimde salıyorum hep. Zorla oynuyorum resmen :D
(dayım kızdı :D :D )

Son düzenleme:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
last of us 2 yi listeye eklemek istiyorum (underrated olarak)

arkadaşlar bu oyunun senaryosu harika bize madalyonun iki yüzünü çok iyi gösteriyor. oynayışı gayet iyi müzikleri gayet iyi. sinematografisi akıyor resmen. bu oyuun bana göre tek kötü tarafı social justice warrior zorlamalarıdır. joel öldü diye çok linçlediler ama bence daha iyi devam edemezdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
last of us 2 yi listeye eklemek istiyorum (underrated olarak)

arkadaşlar bu oyunun senaryosu harika bize madalyonun iki yüzünü çok iyi gösteriyor. oynayışı gayet iyi müzikleri gayet iyi. sinematografisi akıyor resmen. bu oyuun bana göre tek kötü tarafı social justice warrior zorlamalarıdır.
Son cümleyi spoiler içine alın bence, hala oynamayanlar vardır, çok zaman geçti ama söyliyim dedim yine de :)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Beğen

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
how i met your mother :

konusu gayet ilgi çekici ama komik olmayan esprilere gülme efekti konulması beni çok soğuttu diziden. brooklyn 99 ı izledikten sonra bana çok yavan geldi. ama sevenin neden sevdiğini anlıyorum güzel çerezlik bir dizi öneririm izlemenizi
@Vartex ne diyo bu ?
Şaka bir yana How I Your Mother bende severim yazdıklarında haklısın.
Aykut Elmas bana çok fazla abartılmış geliyor şu sıralar o kadar. Aykut Elmas'da severim fakat çok abartıldı.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Witcher 1
Oyun gayet iyi bir hikayeye sahip mekanikleri sadece kötü bunun neredeyse 2 oyundan iyi hikayesi var bir sürü yan görevi var ama niye sevmiyorlar anlamıyorum oyunda 3 tane seçim yapıyorsunuz ve bu yaptığınız seçimler sonraki oyuna ufak detaylar katıyor
1.Tarafsızlık
2. Yanan Gül Yoldaşlığı
3. Scoia'tael
Tarafsızlığı seçerseniz ekstrem bir şey olmuyor

Yoldaşlığı seçerseniz size yoldaşlığı seçtiğiniz için yanınızda duran siegfried i 2.oyun da görüyorsunuz

Scoia'tael i seçerseniz 2. Oyunda iorveth ile(iorveth de scoia tael komutanlarından)size ilk oyunda scoia tael i seçtiğiniz için yanınızda duran yaevinn hakkında konuşabiliyorsunuz (yaevinn de iorveth gibi scoi tael komutanlarından)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
@Vartex ne diyo bu ?
Aykut Elmas bana çok fazla abartılmış geliyor şu sıralar o kadar. Aykut Elmas'da severim fakat çok abartıldı.
aykut elması eklemeyi düşündüm ama yazacak bir şey gelmedi aklıma

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
@Vartex ne diyo bu ?
LAN NOLUYO LAN KİM HOW I MET YOUR MOTHER'A LAF SÖYLEDİ ?
HANGİ HADSİZ O (!)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
LAN NOLUYO LAN KİM HOW I MET YOUR MOTHER'A LAF SÖYLEDİ ?
HANGİ HADSİZ O (!)
ironi olduğunu biliyorum ama söyleyeyim.

brooklyn 99 her ama her açıdan çok daha iyidir sabaha kadar tartışırım bu konuda

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
ironi olduğunu biliyorum ama söyleyeyim.

brooklyn 99 her ama her açıdan çok daha iyidir sabaha kadar tartışırım bu konuda
How I Your Mother dediklerin hariç diğer hepsine katılıyorum.

• Hahaha
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
prison break:

arkadaşlar 1 sezon izlemeye katlanabildiğim bir dizi ve millet niye seviyor anlamıyorum. her bölüm birbirinin birebir aynısı. michael planı uyguluyor ve plana engel olacak bir şey çıkıyor (dövmenin yanması hücrenin değişmeis borunun değiştirilmesi vs) ve bu sıkıcı formül her bölüm devam ediyor. dizinin başından beri süren eğer bir gün bile gecikirsek kaçamayız geyiğide sonuç bulmadığı için mutsuzum. müzikleri hiç akılda kalıcı değil ve atmosferi veremiyor. oyunculuklar gayet başarılı. sinematografi normal mekanlar ise gayet güzel, dizinin konusu çok çok iyi gerçekten çok yaratıcı ama senaryosu kötü
olsun mapustan kaçıyorlar :cool:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Top Bottom