Neler Yeni

Sanırım arkadaşlarım dolandırılacak ama inandıramıyorum ne yapabilirim?

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
Arkadaşların bu telefonların bu fiyatta olma sebebinin ne olduğunu sanıyor? Gümrük malı diye satıyorsa gümrük malları bu şekilde 3. şahıslar tarafından satılamaz, yalnızca devlet kendi mağazalarında satıyor.
Sözde satan adam trendyolda açık bulmuş bla bla

TamerKs

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bırak alsınlar sonra da ben demiştim dersin
Bu cümle hiçbir şey ifade etmez, aksine aralarında nefrete yol açar.

Çünkü amaç onlara racon kesmek veya laf sokmak değil, onları yanlış yoldan çıkarmaktır sadece.

Sen gerekeni yapıp uyarmışsın zaten fazla ısrar etmeye gerek yok, bırak ders alsınlar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yasi kac arkadaslarin bu arada

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçen gün arkadaş grubuma ekteki gibi bir foto düştü. 3-4 kişi de bu ilanın gerçek olduğuna inanıp almaya karar verdi. Onlara bu ilanın gerçek olamayacağını kimsenin bu fiyatlara telefon satmayacığını söyledim ve adam niye dolandırsın falan tarzı bir şeyler söylemeye başladılar. Onları para göndermekten nasıl vazgeçirebilirim ve bu ilanın sizce gerçek olması mümkün mü???
Yanlış anlamayın ama insan bir hatayı o hatayı yapıp başına açtığı sonucu görünce onun hata olduğunu anlar bence bırakın ikna edemiyorsanız kendileri yaşasınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Geçen gün arkadaş grubuma ekteki gibi bir foto düştü. 3-4 kişi de bu ilanın gerçek olduğuna inanıp almaya karar verdi. Onlara bu ilanın gerçek olamayacağını kimsenin bu fiyatlara telefon satmayacığını söyledim ve adam niye dolandırsın falan tarzı bir şeyler söylemeye başladılar. Onları para göndermekten nasıl vazgeçirebilirim ve bu ilanın sizce gerçek olması mümkün mü???
Bırak dolandırılsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
bırak alsın amipler

Top Bottom