sanırım hacklendim yardım lazım

4emirrr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
öncelikle bilgisayarımda hiç kullanmadığım böyle bir mail kayıtlı mail girme kısmında kendi maillerimin yanında bu da çıkıyor
olanları anlatıyım şimdi bilgisayarıma bios update attım bilgisayarı açtım bu sefer windows'a giremedim pin'imi sıfırlamamı söyledi pin girme yeri gelmedi
windows kullanıcı profili yüklenemedi hatası aldım
windows'u güvenli bir şekilde geri yüklemek için usb belleğimi taktım girdim onarmaya çalıştım sonrada geri yüklemeye çalıştım ikisini de başaramadım
ve açtığımda şifremi sıfırlamamı söyledi yine ama şifre sıfırlamaya çalışınca bu sefer oldu fakat sol altta 2. bir kullanıcı profili açıldı ve o profile girmeye çalıştığımda
benden şifre istedi şifreyiilk hesabımın şifresi ile aynısını girmeyi denedim olmadı ana hesabıma girdiğimde bu mail'i gördüm windows defender kapalıydı açtım
virüs taraması yaptım virüs çıkmadı tahminim backdoor bilgisayarımdaki ikinci kullanıcı üzerinden veri sızıntısı yaşar mıyım aklımda bu soru var users kısmına geldiğimde
bilgisayarın 2. bir kullanıcı gözükmüyor bios update ile alakalı bir durum olabilir mi yoksa ?

1659385394900.png
1659385803900.png
1659385819178.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarımda arkada çalışan bir şey var mı diye baktığımda ilgi çekici bir şey göremedim normal gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce steam hesabı açmak için kullandığım tek kullanımlık mail olabilir mi diye düşünüyorum o pegiv57038 mail hesabını şuan

daha önce steam hesabı açmak için kullandığım tek kullanımlık mail olabilir mi diye düşünüyorum o pegiv57038 mail hesabını şuan
Evet tek kullanımlık bir hesap, sizin mi bilemem. BIOS güncellemesinden sonra mı başladı?

Evet tek kullanımlık bir hesap, sizin mi bilemem. BIOS güncellemesinden sonra mı başladı?
bios güncellemesinden sonra oldu ondan sonra kapatmadım hiç bilgisayarı kapatıp açmaya çekiniyorum şuan

3. parti bi yazılımda kullanmadığım için hacklenmiş olma ihtimalimi düşünmek saçma geliyordu bana

Bilemedim ama tek seferlik kapat aç yapman ne olacağını gösterir gibime geliyor bios updatle hacklenmeyi ilk kez duyuyorum
Yine de sen bilirsin

bios güncellemesinden sonra oldu ondan sonra kapatmadım hiç bilgisayarı kapatıp açmaya çekiniyorum şuan
Eğer ki BIOS güncellemesini güvenilir bir kaynaktan yaptıysan bana biraz tesadüf gibi geliyor. PC'de toplam kaç kullanıcı gözüküyor?

Geri