Yardım Anakart bozulmuş olabilir mi?

AbduE

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi günler, akşam saatlerinde bilgisayarımda oyunyordum. Anlık elektrik kesintisi oldu ve yarın sabah devam ederim dedim. Sabah bilgisayarı açtığımda sistem açılmadığını farkettim ve format atmaya çalıştım. Format diskini yerleştirdim ve boot menüsünden usb belleğimi seçip çalıştırdım ancak windows loading ekranında takılıp kaldı. Usb diskini laptoptan formatlayıp tekrar denediğimde aynısı oldu. Bu sefer laptop diskimi takıp denediğimde aynı sorun tekrar çıktı. Bilgisayarımın garantisi bulunuyor. Sorun anakartta olabilir mi? Sorun anakart ise disbiritöre verebilirim.

denediğim yöntemler;
bios pili çıkarıp taktım resetledim
bios update
3 kere usb fat32 ile biçimlendirip 2 win11 1 1 win10 denedim.
diskleri değiştirdim aynı sorun devam ediyor.

anakart: asus h510m k

Ramleri çıkarıp taktınız mı 2 ram varsa birini takın veya Ramlarin yerini değiştirin sistemde ramla oynayın

Ramleri çıkarıp taktınız mı 2 ram varsa birini takın veya Ramlarin yerini değiştirin sistemde ramla oynayın
Durum aynı hocam sistemi açmıypr bilgisayar açılıyor bios açılıyor ekran geliyor ama windows ne kuruluyor ne de açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durum aynı hocam sistemi açmıypr bilgisayar açılıyor bios açılıyor ekran geliyor ama windows ne kuruluyor ne de açıl
Muhtemel anakart galiba tüm donanımların durumu iyi.

Ekran kartını çıkarıp açmayı dener misiniz bir de

Ssd yanmış. Garantiye götürdüm yenisi verdiler.

Geri