BabaYori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Selam arkadaşlar bilgisayarımı temizledim. İşlemci termal macun ve ekran kartı termal macununu değiştirdim onun dışında m2 sdd ve hdd'ye hiç dokunmadım bile fakat pcyi açtığımda altta görselini attığım hatayla karşılaştım. Hardisk oynamıştır, kabloları çıkmıştır diye sök tak yaptım farklı kablo girişini kullandım fakat olmadı. Sonra şunu fark ettim harddisk biosta gözüküyor var ama m2 sdd'i gözükmüyor, m2 sdd'yi de çıkarıp taktım düzelmeyince gidip format usbsiyle harddiske windows kurdum şuan pc açıldı fakat m2 sdd takılı olmasına rağmen biosta ve pcde hiçbir şekilde gözükmüyor.
Şüphem sitatik elektirikten dolayı yanmış olmasından veya kule tipi fanı takarken anakartı çok zorladım ondan dolayıda olabilir.
Sizin fikirleriniz nedir sizce neden olmuş olabilir herhangi bir çözüm öneriniz varmı?
Şüphem sitatik elektirikten dolayı yanmış olmasından veya kule tipi fanı takarken anakartı çok zorladım ondan dolayıda olabilir.
Sizin fikirleriniz nedir sizce neden olmuş olabilir herhangi bir çözüm öneriniz varmı?