Telefonun markası modeli ne?Beni surekli google'a atıyor ve virüs var diyor şu saçma sapan reklamlardan çıkıyor nasıl kurtulcam format atmadan baya bişey var
Ayarlarda cihaz bakımı olması lazım. Ordan virüs taraması yap.%80 geçer virüsSamsung galaxy a7 2017
bu virüs yazısı bildirim olarak geliyorsa büyük ihtimalle bazı sitelerden bildirimleri kabul etmişsindir, gerçek virüs olsa telefonunda virüs var diye reklam çıkartmaz, ayarlar kısmından chrome uygulamasını bulup bildirimler kısmına giderek izin verdiğin siteleri görebilirsinBeni surekli google'a atıyor ve virüs var diyor şu saçma sapan reklamlardan çıkıyor nasıl kurtulcam format atmadan baya bişey var
10dk taradi ama bulamadiAyarlarda cihaz bakımı olması lazım. Ordan virüs taraması yap.%80 geçer virüs
Attığı sitenin bildirimlerini ayarlar kısmından kapa ve engelleYtim geçmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
10dk taradi ama bulamadi
Bi direk google atiyor bildirim gelmiyor googleda sacma sapan bir siteye atiyor
tarama yap sonra sil basitBeni surekli google'a atıyor ve virüs var diyor şu saçma sapan reklamlardan çıkıyor nasıl kurtulcam format atmadan baya bişey var
Cok akıllısın yatarama yap sonra sil basit
Boyle bisey geliyo surekli farkli site tarama yaptim sorun gözükmüyor ama atiyor surekli burayaAttığı sitenin bildirimlerini ayarlar kısmından kapa ve engelle
chrome'u silip tekrar yüklemeyi denedin miCok akıllısın ya
Boyle bisey geliyo surekli farkli site tarama yaptim sorun gözükmüyor ama atiyor surekli buraya