Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18,023
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim ve Teknoloji
- _furkan.krgl_
3 yıl öncesinde çok da titiz değildim aslında. Normal insanlar gibiydim. Son zamanlarda titizliğim çok fazla arttı. Kullandığım eşyaları günde birçok kez bazı kimyasallarla temizliyorum temiz olmasına rağmen. Üstüme birisi dokunduğu zaman kıyafetimi değiştirme gereksinimi duyuyorum. Masamdaki kitapları, kalemleri, silinebilen her şeyi her gün siliyorum. Bu şekilde rahat ediyorum. Kıyafetlerimi, yorganımı, battaniyemi kısacası yıkanabilen her şeyimi sık sık yıkıyorum. Evdeki prizlere, kablolara, herhangi bir eşyaya dokunduktan sonra elimi yıkamak zorunda hissediyorum kendimi ve bunun önüne geçemiyorum. Ellerim yıpranmaya başladı çok sık yıkamaktan. Kadınlar gibi elime bakım yapıyorum birkaç farklı kremle. İnsanlara dokunmak istemiyorum. Her şeyden iğreniyorum. Dışarıya çıkmak istemiyorum. Evde sürekli terlikle geziyorum. Çok sık duş alıyorum. Sürekli temiz kalmak istiyorum.
Bu durum artık beni sıkmaya başladı. Yoruldum artık. Gün geçtikçe daha da artmaya devam ediyor. Var mı benim gibi olup da daha sonra eski haline dönebilen? Ne yapmamı önerirsiniz? Psikoloğa git demeyin işe yaramıyor.
Bu durum artık beni sıkmaya başladı. Yoruldum artık. Gün geçtikçe daha da artmaya devam ediyor. Var mı benim gibi olup da daha sonra eski haline dönebilen? Ne yapmamı önerirsiniz? Psikoloğa git demeyin işe yaramıyor.