Neler Yeni

Sanırım virüs bulaştı

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
berkay
hacı kaspersky bende var premium 2 yıldır kullanıyorum ama hiç crackli oyun indirmeyi denemedim acaba indirsem böyle virüsleri bulup temizler mi ne kadar saglam çalışıyor test etmedim hiç genel olarak öneriliyor diye ne olur ne olmaz amaçlı almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah allah fitgirl tavsiye edilmiyor muydu bu tür işler için demek ki hiçbi şekilde crackli indirmemek lazımmış
Yani hocam kaspersky bir defa temizlediği olmuştu bende tam tarama yaptırın zaten her şey çıkar

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet sunal
Gow ragnaroku DLC si dahil halde 25tl ye paylaşımlı Steam hesap olarak satıyorlar ben öyle oynadım. Sanada öneririm böyle risk almak yerine 25tl verip steamdan oyna bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
yolcu arslan
Facebook hesabımı aldım. Şifre değiştirdim. Maillerimin de şifresini değiştirdim. Bilgisayara format attım. Başka ne yapmalıyım ? Şimdi kaspersky ı yüklicem.

Utorrent den fitgirl linki kullanmıştım. Gow ragnarok yüklemiştim.

Utorrent zaten başlı başına sabıkalı :) neyse. Yani yapman gerekeni yapmışsın bundan sonra daha dikkatli olmanı öneririm. Anti mutlaka kullan Avast avg hariç kasper avira panda ne kullnırsan kullan.

hacı kaspersky bende var premium 2 yıldır kullanıyorum ama hiç crackli oyun indirmeyi denemedim acaba indirsem böyle virüsleri bulup temizler mi ne kadar saglam çalışıyor test etmedim hiç genel olarak öneriliyor diye ne olur ne olmaz amaçlı almıştım

Allah Allah fitgirl tavsiye edilmiyor muydu bu tür işler için demek ki hiçbi şekilde crackli indirmemek lazımmış

fitgirl denen hırbo indirmede çok tercih ediliyor ama bu onun güvenilir olduğunu göstermez. Kurtlar vadisinin ünlü bir sözü var Gavata güven olmaz Gavatt yine gavattır diye. Fitgirl uydurma siteleri bile 10-15 tane tercih sebebi olduğundan içine virüsü gömüyorlar.
illa krekli derseniz bari Dodi indirin adam içine alternatif ilaçta koyuyor en azından daha güvenilir.

Birde fitgirl indireni anlamıyorum fitgrl indirdin 120gb yükledin ultra sıkıştırma kaynaklı 2.5 saat. Dodi indiriyorsun aynısını o da 140gb ama onu 35 dkda yüklüyor günün sonunda dodi indiren 5-10 dk da olsa karlı çıkıyor.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Berk
Bilgisayara crackli oyun yüklemiştim, sonradan Opera'dayken reklam virüsü bulaştığını fark ettim. Geçen gün discortumdan herkese fake Steam Link'i atılmış. Bunu görünce hemen format attım ama bugün Facebook hesabımda hacklenmiş. Acaba güvenliği tekrardan nasıl sağlarım?
oyunu nerden indirdin?

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
BYsimiti
Utorrent zaten başlı başına sabıkalı :) neyse. Yani yapman gerekeni yapmışsın bundan sonra daha dikkatli olmanı öneririm. Anti mutlaka kullan Avast avg hariç kasper avira panda ne kullnırsan kullan.

fitgirl denen hırbo indirmede çok tercih ediliyor ama bu onun güvenilir olduğunu göstermez. Kurtlar vadisinin ünlü bir sözü var Gavata güven olmaz Gavatt yine gavattır diye. Fitgirl uydurma siteleri bile 10-15 tane tercih sebebi olduğundan içine virüsü gömüyorlar.
illa krekli derseniz bari Dodi indirin adam içine alternatif ilaçta koyuyor en azından daha güvenilir.

Birde fitgirl indireni anlamıyorum fitgrl indirdin 120gb yükledin ultra sıkıştırma kaynaklı 2.5 saat. Dodi indiriyorsun aynısını o da 140gb ama onu 35 dkda yüklüyor günün sonunda dodi indiren 5-10 dk da olsa karlı çıkıyor.
fit aba yılların sitesi 20 oyun indirmişliğim var çakma fitten indirmiş galiba virüs almış

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
burhan buran
Bilgisayara crackli oyun yüklemiştim, sonradan Opera'dayken reklam virüsü bulaştığını fark ettim. Geçen gün discortumdan herkese fake Steam Link'i atılmış. Bunu görünce hemen format attım ama bugün Facebook hesabımda hacklenmiş. Acaba güvenliği tekrardan nasıl sağlarım?
linklere tıklama en doğrusu o

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege

allah allah fitgirl tavsiye edilmiyor muydu bu tür işler için demek ki hiçbi şekilde crackli indirmemek lazımmış
Alakası yok. 6 senedir tek bir site kullanırım. Bilgisayara hesaplara hiç bişi olmadı. Reklam virisü indirmeye olacak iş deyil. Spiderman 2 indirdim Türkçe yama kurdum 0. Problem.

Top Bottom