Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Çok cıvıtan mainstream bırı yok
soundcloud rapcisidir o anca
bakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onlarıYeni nesilde de gayet kaliteli isimler var müzik her zaman degisir üstüne koyar şuandaki müzik piyasasında da kaliteli olarak sayılabilecek kişilerin başında ati yer alır atinin alt kültür parçalarına bir bakmanı tavsiye ederim
deha jeff redd era7 c5 gibi lavuklar varÇok cıvıtan mainstream bırı yok
doğru diyorsunuzdur hocam pek bilgim yok şimdi günahlarını almayalımÇok cıvıtan mainstream bırı yok
cap , cap, cap, halkın adamıdeha jeff redd era7 c5 gibi lavuklar var
bide reckoldeha jeff redd era7 c5 gibi lavuklar var
Ben demek istediğinizi anladım bu arada dediğim ati alt kültür parçalarına kesinlikle bakın size fazlasıyla hitap edeceğini düşünüyorumbakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onları
üstadbide reckol
bakarım hocam tabikide müsait bir vakitte, elbet başarılıdır.Ben demek istediğinizi anladım bu arada dediğim ati alt kültür parçalarına kesinlikle bakın size fazlasıyla hitap edeceğini düşünüyorum
güzel olmusbakarım hocam tabikide müsait bir vakitte, elbet başarılıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Cevdet Sunay @Perma Yİyecek Birisi
dostlar kılık değiştirdim nasıl pp