Neler Yeni

Sansar salvo neden bilinmiyor?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
Çok cıvıtan mainstream bırı yok
soundcloud rapcisidir o anca

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
Yeni nesilde de gayet kaliteli isimler var müzik her zaman degisir üstüne koyar şuandaki müzik piyasasında da kaliteli olarak sayılabilecek kişilerin başında ati yer alır atinin alt kültür parçalarına bir bakmanı tavsiye ederim
bakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onları

En İyi Cevap
3
bakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onları
Ben demek istediğinizi anladım bu arada dediğim ati alt kültür parçalarına kesinlikle bakın size fazlasıyla hitap edeceğini düşünüyorum

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
harikasın hocam

Kara*

80+ Silver
Türkçe Rap'in Nejat İşleri diyebiliriz, değişen bu sektörde ona engel olmaları nedeniyle son yıllarda geride kaldı. Üstelik sanalda canım cicim kardeşim çekenler düştüğü an umurunda dahi olmadı, gerisini biliyorsunuz zaten. Liseye giderken dinlediğim adamın bu halde gelmesi üzdü açıkçası umarım sorunlarını bitirir.

Top Bottom