Sansar salvo neden bilinmiyor?

Çok cıvıtan mainstream bırı yok
soundcloud rapcisidir o anca

Yeni nesilde de gayet kaliteli isimler var müzik her zaman degisir üstüne koyar şuandaki müzik piyasasında da kaliteli olarak sayılabilecek kişilerin başında ati yer alır atinin alt kültür parçalarına bir bakmanı tavsiye ederim
bakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onları

bakarım hocam müsait bir vaktimde, elbette çok doğru söylüyorsunuz sanat değişir zaman değişiyor, insanlar değişiyor. ama benim kastettiğim cıvıtan insanlar, isimlerini bilmiyorum bilmekte istemem ama siz anladınız onları
Ben demek istediğinizi anladım bu arada dediğim ati alt kültür parçalarına kesinlikle bakın size fazlasıyla hitap edeceğini düşünüyorum

harikasın hocam

Türkçe Rap'in Nejat İşleri diyebiliriz, değişen bu sektörde ona engel olmaları nedeniyle son yıllarda geride kaldı. Üstelik sanalda canım cicim kardeşim çekenler düştüğü an umurunda dahi olmadı, gerisini biliyorsunuz zaten. Liseye giderken dinlediğim adamın bu halde gelmesi üzdü açıkçası umarım sorunlarını bitirir.

Geri