Nitro+ nın fan bozulduğunda çıkma dahi olsa daha rahat bulunuyor. Ben 6700xt pulse un fanını türkiyede bulamadım, aliexpressten söyledim.Merhabalar NITRO+ ve pulse arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi ortalam 5 lira gibi bir fark var deneyim yapıp yorumlayabilecek var ise sevinirim
Psu 750w 80 gold seasonic fakat kullandığım psudan direk nıtro+ takılan kablo yok kutudan cıkan kablo ile kullanmam gerekecek sorun yaşarmıyımKeyfinize ve bütçenize kalmış. Bir de en önemli etken girişlerinin farklı olması. Arkadaşımda Pulse var bende Nitro+. İkimiz de memnunuz bir değişen yok. Onun 3x8 PCIe benimki 12V. PSUnuza uygun olanı tercih edin.
Önerebileceğiniz psu varmıSorun yaşarsın. PSU değiştir kurtul 5-6 bin liraya 1000 watt al uzun süre için düşünüyorsan
Önerebileceğiniz psu varmı
Coilwhine yaşıyormusunuzNitro+ kullanıcısıyım. Önceden Pure kullanıyodum. İkisindende memnundum açıkçası. nitro+ biraz daha OC li versiyonlar diye biliyorum ve soğutma blokları daha iyi bence. Bu benim görüşüm. Pulse hiç kullanmadım yorum yapamayacağım.
bende hiç cw yok vatandan almıştım ekran kartınıCoilwhine yaşıyormusunuz
Hangi psu kullanıyorsunuzbende hiç cw yok vatandan almıştım ekran kartını