Param var benim için 2 -5 bin ucuz olsada bir şey ifade etmez ben sıfır el değmemiş kutudan açmayı seviyorum 2.el ile işim olmaz evimede sokmam.Nereden başlayayım?
1-)Sıfırın yarı fiyatından bile ucuz olduğu için
2-)Hala canavar gibi çalıştığı için
3-)Kişisel bir eşya falan olmayıp hijyenik sıkıntıları da olmadığı için
TamamParam var benim için 2 -5 bin ucuz olsada bir şey ifade etmez ben sıfır el değmemiş kutudan açmayı seviyorum 2.el ile işim olmaz evimede sokmam.
Tamam knk en zengin bebesi sensinHerkesi heralde asgari ücrete çalısıyor sanıyorsunuz 0.alma cart curt sen evde battaniye ile otururken ben kısa kol takılıyorum.
kullandığın telefon 7 binlik bu adama laf anlatayım hadi başka kapıya.Tamam knk en zengin bebesi sensin
Görmemiş bile vizyonsuz ya hava attığı olay kısa kollu ile gezmek bide yorumu düzenlemiş
Beğenmedi kutsal ultra zengin adam hazretlerikullandığın telefon 7 binlik bu adama laf anlatayım hadi başka kapıya.
tamam kanks senin paran var bizim yok takılıyoruz işte fakir dayanışmasıParam var benim için 2 -5 bin ucuz olsada bir şey ifade etmez ben sıfır el değmemiş kutudan açmayı seviyorum 2.el ile işim olmaz evimede sokmam.
Abi aç karnımızı doyurur musun? AĞBİYYkullandığın telefon 7 binlik bu adama laf anlatayım hadi başka kapıya.
La oğlum ben seni engelleyeyim de bi daha görmeyeyim mümkünse ne toxic çocuksun.Abi aç karnımızı doyurur musun? AĞBİYY
Alırsa alsın banane?Ne kadar toxic tipler var adamın 0 almasına karışıyor, bırak senin mi cebinden çıkıyor neyin tatavası bu, yerine geldi mi serbest piyasa diye bi yerinizi yırtarsınız adam isterse 10 katı fazlasına alır.
Bu fiyata nitro ++ harikaBu fiyata inanılmaz iyi bir kart... Soğutma anlamında da çok üst düzey bir model, efsane fiyat.
SAPPHIRE Amd Radeon Rx 6800 Nitro+ 16 Gb Gddr6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SAPPHIRE Amd Radeon Rx 6800 Nitro+ 16 Gb Gddr6 256 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com