🔥İndirim 🔥SAPPHIRE Amd Radeon Rx 6800 Nitro+ 12299 TL🔥

Nereden başlayayım?

1-)Sıfırın yarı fiyatından bile ucuz olduğu için
2-)Hala canavar gibi çalıştığı için
3-)Kişisel bir eşya falan olmayıp hijyenik sıkıntıları da olmadığı için
Param var benim için 2 -5 bin ucuz olsada bir şey ifade etmez ben sıfır el değmemiş kutudan açmayı seviyorum 2.el ile işim olmaz evimede sokmam.

Görmemiş bile vizyonsuz ya hava attığı olay kısa kollu ile gezmek bide yorumu düzenlemiş

Param var benim için 2 -5 bin ucuz olsada bir şey ifade etmez ben sıfır el değmemiş kutudan açmayı seviyorum 2.el ile işim olmaz evimede sokmam.
tamam kanks senin paran var bizim yok takılıyoruz işte fakir dayanışması

Ne kadar toxic tipler var adamın 0 almasına karışıyor, bırak senin mi cebinden çıkıyor neyin tatavası bu, yerine geldi mi serbest piyasa diye bi yerinizi yırtarsınız adam isterse 10 katı fazlasına alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi aç karnımızı doyurur musun? AĞBİYY
La oğlum ben seni engelleyeyim de bi daha görmeyeyim mümkünse ne toxic çocuksun.

Ne kadar toxic tipler var adamın 0 almasına karışıyor, bırak senin mi cebinden çıkıyor neyin tatavası bu, yerine geldi mi serbest piyasa diye bi yerinizi yırtarsınız adam isterse 10 katı fazlasına alır.
Alırsa alsın banane?

Ben diyorum ki 2. el daha ucuz aynı kart yarı fiyat diyorum, ama o illa ki boydan kazık yiyecekse karışmam bana ne?

He bir de yukarıdaki adamın mesajlarını görüpte hala bana Toxic demek de neyin kafası anlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri